Achtste editie Doggy Plons

In zwembad de Vijf Heuvels wordt zondag 13 september van 10.00 tot 13.00 uur voor de achtste keer de Doggy Plons georganiseerd. Sportfondsen Hof van Twente organiseert een leuke dag voor hond en baas, waar ook nog aan het goede doel wordt gedacht. Hiermee wordt het zomerseizoen afgesloten bij het zwembad. Hond en baas mogen dan samen een duik in het zwembad nemen. Naast het zwemmen worden er tal van andere activiteiten georganiseerd.

Gerelateerde berichten

  • Tweede lustrum Doggy Plons16 augustus 2017 Tweede lustrum Doggy Plons Het zomer-zwemseizoen wordt zondag 10 september van 10.00 tot 13.00 uur traditioneel afgesloten met een nieuwe uitgave van Doggy Plons. Dit jaar beleeft de organisatie een jubileum. Hond […]
  • Afsluiting zomer-zwemseizoen 11 september met Doggy Plons29 augustus 2016 Afsluiting zomer-zwemseizoen 11 september met Doggy Plons Het zomer-zwemseizoen wordt zondag 11 september van 10.00 tot 13.00 uur traditioneel afgesloten met alweer de 9e editie van de Doggy Plons. Hond en baas kunnen een duik nemen in het […]
  • Doggy Plons in De Vijf Heuvels4 september 2019 Doggy Plons in De Vijf Heuvels De afsluiting van het seizoen. In zwembad ‘De Vijf Heuvels’ wordt zondag van 10.00 tot 13.00 uur voor de twaalfde keer de reeds bekende Doggy Plons gehouden. Hond en baas kunnen een […]
  • Zwembad langer open wegens mooie weer5 september 2016 Zwembad langer open wegens mooie weer De Goorse zwemliefhebbers kunnen deze week toch naar het buitenbad in Markelo. Woensdag tot en met zaterdag gaan deuren alsnog open wegens het mooie weer. Vandaag en morgen is De Vijf […]
  • Zwembad deze week tot 20.00 uur open30 juni 2015 Zwembad deze week tot 20.00 uur open In verband met de hitte is besloten om zwembad De Vijf Heuvels in ieder geval deze week de hele dag geopend te houden tot 20.00 uur s'avonds. Vandaag is in Goor en omgeving een […]