Autobanden lek gestoken

Een bewoner van de Goorse Huygensstraat is in de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 augustus, het slachtoffer geworden van autovandalen. Hij kwam erachter dat twee banden lek van zijn voertuig zijn lek gestoken. Er is aangifte gedaan van vernieling en de politie zoekt getuigen. Wie meer weet kan bellen met 0900-8844.

Bandlek

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Bewoners Laarstraat geëvacueerd na gaslek24 juli 2016 Bewoners Laarstraat geëvacueerd na gaslek Een buurtbewoner van de Laarstraat heeft vanavond rond 23:00 een behoorlijke gaslek ontdekt. Het lek zat in een middendrukgasleiding waardoor de stoeptegels omhoog kwamen. De Goorse […]
  • Huijgenstraat opgeknapt met hulp van gemeente en provincie26 maart 2019 Huijgenstraat opgeknapt met hulp van gemeente en provincie De bewoners van de Goorse Huijgenstraat kwamen met een doortimmerd plan en legden dit buurtinitiatief als stichting voor aan de gemeente én de Provincie Overijssel. Dat resulteerde in een […]
  • Vernieuwde groenplaats Huijgenstraat geopend22 mei 2019 Vernieuwde groenplaats Huijgenstraat geopend Het buurtinitiatief is voltooid. Na maanden van arbeid met vereende krachten is het nieuwe groen- en speelterrein in de Huijgenstraat klaar. In het kader van de week van de […]
  • Waterleiding geknapt aan Herikerweg, bewoners tijdelijk zonder water31 mei 2017 Waterleiding geknapt aan Herikerweg, bewoners tijdelijk zonder water Aan de Herikerweg, net buiten Goor op de weg richting Rijssen, is vanmiddag een waterleiding gebroken. Het water stroomde vanuit de leiding de weg op. Medewerkers van waterleidingbedrijf […]