Paspoort en rijbewijs nu ook thuis bezorgd

Wie vanaf 1 september 2015 een paspoort of ID-kaart aanvraagt in Hof van Twente, kan dit reisdocument in heel Nederland laten bezorgen. Dit is uniek in de regio. De Hof doet mee aan een landelijke pilot. Tegen een vergoeding van €4,95 kan het document op een zelfgekozen tijdstip – ook ’s avonds en op zaterdag – thuis of op het werk bezorgd worden. Het aanvragen van een paspoort of ID-kaart moet nog wel in het gemeentehuis gebeuren, maar persoonlijk ophalen is niet langer noodzakelijk. 

paspoort

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe openingstijden gemeentehuis in nieuwe jaar28 december 2020 Nieuwe openingstijden gemeentehuis in nieuwe jaar Het gemeentehuis van Hof van Twente kent met ingang van 1 januari aanstaande andere openingstijden van het gemeentehuis. Het gemeentehuis in Goor is dan langer open voor het ophalen van […]
  • Grootste deel ICT-systemen gemeente weer  on air UPDATE16 december 2021 Grootste deel ICT-systemen gemeente weer on air UPDATE Ruim 80 % van de IT-systemen van de gemeente Hof van Twente is weer in de lucht. Dat meldt de gemeente op haar Facebookpagina. Naar aanleiding van de wereldwijde waarschuwing over een […]
  • Systemen en website gemeente offline na ontdekking datalek14 december 2021 Systemen en website gemeente offline na ontdekking datalek De website en een aantal van de computersystemen van de gemeente Hof van Twente zijn preventief offline gezet na het vinden van een lek in de zogenoemde softwarebouwsteen Apache Log4j. […]
  • Thierry van Bel 25 jaar29 november 2021 Thierry van Bel 25 jaar Het is feest voor de stoere Gorenaar Thierry van Bel. Hij is 25 jaar geworden en die mijlpaal willen zijn vrienden natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Een groot spandoek werd […]
  • Live tv-show 20 jaar Hof van Twente24 augustus 2021 Live tv-show 20 jaar Hof van Twente In het kader van de viering van 20 jaar gemeente Hof van Twente is er op vrijdag 10 september een speciale liveshow op Hofstreek TV met de '20 jaar Hof Top 20', de […]