Onbezoldigde toezichthouder zwartwoners

De gemeente Hof van Twente heeft een onbezoldigd toezichthouder aangesteld om permanente bewoning van zomerhuisjes tegen te gaan. Zwartwoners lopen nu het risico om tegen de lamp te lopen van ambtenaar Freijssen, die door het bureau MB-ALL zonder kosten beschikbaar wordt gesteld aan de gemeente Hof van Twente. Freijssen is door het college aangewezen om toezichthoudende taken uit te voeren op grond van de Wet op de ruimtelijke ordening.

gemeentehuis

Gerelateerde berichten

  • Johan Gelen al 40 jaar ambtenaar13 september 2022 Johan Gelen al 40 jaar ambtenaar Hij is veel te zien in het Goorse. Bijvoorbeeld met de veegwagen, daags na de Schoolfeestoptocht. Al 40 jaar is Johan Gelen in dienst van de gemeente waar hij op 13 september 1982 in […]
  • Hof rustige gemeente om te wonen…18 juli 2022 Hof rustige gemeente om te wonen… De gemeente Hof van Twente scoort goed op de kaart van gemeenten die een geschikte plek zijn voor mensen die van rust houden. Verzekeringsmaatschappij FBTO hield een landelijk onderzoek […]
  • Versier feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente10 juli 2021 Versier feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente Op vrijdag 10 september is het 20 jaar geleden dat de fusiegemeente Hof van Twente het levenslicht zag. Hofmarketing wil dat feestje ook meevieren en dan met behulp van de kinderen. Zij […]
  • Onderzoek naar communicatie van de gemeente3 juni 2021 Onderzoek naar communicatie van de gemeente De gemeente Hof van Twente wil de informatievoorziening beter afstemmen op de inwoners. En om die reden wil de Hof van inwoners weten wat zij vinden van de website en de overige […]
  • Weinig klachten over de gemeente17 mei 2021 Weinig klachten over de gemeente In 2020 zijn er 19 schriftelijke klachten ingediend bij de gemeente Hof van Twente. Dat is in lijn met het aantal klachten over de lokale overheid van de laatste jaren. Bij het overgrote […]