Hector uitgeschakeld in bekertoernooi

Hector ging vanavond in het laatste pouleduel van het regionale bekertoernooi hard onderuit. In Borne werd het tegen de plaatselijke BVV maar liefst 6-1 voor de gastheren. Een geflatteerde uitslag want de laatste vier goals vielen in het laatste kwartier toen trainer Mark Dijkstra, bij een 2-1 stand, de sterkhouders Christian Jimenez, Menno de Leeuw en Joost Minkjan met lichte blessures naar de kant had gehaald.

Joostminkjan

Volgende week begint de competitie en ik wil geen onnodige risico’s lopen” aldus de oefenmeester die daarmee aangeeft het bekertoernooi niet als speerpunt te zien. Hector opent volgende week het nieuwe seizoen in de vierde klasse met een uitduel tegen Barbaros. GFC en Twenthe respectievelijk morgen en zondag in actie. Beiden zijn bij winst geplaatst voor de volgende ronde. GFC gaat naar Hengelo voor het treffen met Juliana ’31. Twenthe speelt tegen GSV ’63.

Gerelateerde berichten

  • Hector morst punten maar heeft nacompetitie toch binnen handbereik1 mei 2016 Hector morst punten maar heeft nacompetitie toch binnen handbereik Hector speelde zondagmiddag met 2-2 gelijk tegen het laaggeklasseerde Barbaros maar is toch een stap dichterbij de nacompetitie gekomen. Concurrent Emos speelde, in de strijd om plek drie, […]
  • Zes puntenduel voor Hector1 november 2014 Zes puntenduel voor Hector Het is aanhaken of voorlopig bivakkeren in de onderste regionen voor sv Hector na het belangrijke thuisduel van morgen tegen TVV. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde tot nu toe twee […]
  • Twenthe kan stap omhoog zetten, GFC naar koploper Markelo15 december 2018 Twenthe kan stap omhoog zetten, GFC naar koploper Markelo Na een moeizame  start van de competitie lijkt het erop dat vv Twenthe in de derde klasse A langzaam de weg naar boven ingezet heeft. De zege van vorige in en tegen Losser is daarvan een […]
  • Nieuw voetbalseizoen barst los: “Nieuwe ronde, nieuwe kansen”20 september 2018 Nieuw voetbalseizoen barst los: “Nieuwe ronde, nieuwe kansen” De competitiewedstrijden voor de Goorse voetbalclubs, Twenthe, GFC en Hector, starten komend weekeinde weer. De rood-zwarten en de groen-witten spelen opnieuw derby's tegen elkaar in de […]
  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]