Jim is zijn telefoon verloren

Jim is zijn telefoon kwijt. De in Goor woonachtige Engelsman is de Samsung Galaxy S4 verloren ergens in het Goorse centrum in de buurt van Grillroom Calimero. Om de smartphone zit een zwart hoesje van het merk Adidas. Wie de telefoon heeft gevonden of meer weet, kan bellen met 06-26050652.

Samsungjim

Gerelateerde berichten

  • Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan6 juli 2019 Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan Syrische trommelaars en een doedelzakspeler, vuurwerk, glanzende bolides en prachtige jurken. Het was vandaag allemaal te zien en te horen in de van Kollaan waar de bekende Gorenaar […]
  • Stoevelaar wil ‘wondertelefoons’ voor ouderen13 november 2019 Stoevelaar wil ‘wondertelefoons’ voor ouderen Carint Reggeland is op zoek naar oude PPT-telefoons met een draaischijf die ze willen laten ombouwen tot een mini-jukebox. Deze zogenoemde Wonderfoons worden elders in het land al […]
  • Gemeente nu ook via WhatsApp te bereiken27 augustus 2015 Gemeente nu ook via WhatsApp te bereiken De gemeente Hof van Twente is vanaf volgende week ook te bereiken via WhatsApp. Vanaf komende dinsdag (1 september) start een proef waarin inwoners van Goor en de andere kernen in de Hof […]
  • Storing Vodafone treft Goorse gebruikers23 mei 2015 Storing Vodafone treft Goorse gebruikers Mensen in en Goor en omgeving die een mobiel abonnement bij Vodafone hebben zitten al enkele dagen zonder mobiel internet. Navraag van één van de gebruikers, Remco Vos, leert dat er […]
  • Kadowinkel en buitenlandse supermarkt verrijken centrum29 juli 2016 Kadowinkel en buitenlandse supermarkt verrijken centrum Nieuwe bedrijvigheid in leegstaande panden in het Goorse centrum. In het pand waar tot voor kort Casual4You was gevestigd komt een supermarkt met buitenlandse (vers)-producten. De winkel […]