Kater Funny vermist: “We missen hem heel erg”

Betreurde gezichten in huize Van der Veen. Daar wordt al een aantal dagen kat Funny vermist. “Sinds 25 mei is Funny in de buurt van de Rijksweg ter hoogte van de Markenrichter in Wiene”, laat Hilly van der Veen weten. “Funny is een grijs/bruin gestreepte kat met een witte bef en hij heeft een chip. We missen hem heel erg”, laat Van der Veen weten.
gevonden-verloren-310x180

Gerelateerde berichten

  • Kater vermist op De Whee16 juni 2017 Kater vermist op De Whee Paulien is in paniek. Haar kater is sinds twee dagen vermist in de buurt van De Whee. Het gaat om grijs getijgerde kater met witte voetjes, witte bef en een wit puntje aan de staart. "Wie […]
  • Katertje gevonden aan de Deldensestraat2 september 2015 Katertje gevonden aan de Deldensestraat Aan de Deldensestraat is gisteravond rond 22.00 uur een katje gevonden. "Tijdens het wandelen troffen we een veel te klein katje om alleen rond te laten lopen", laat Daniel Kuipers een der […]
  • Kat vermist omgeving Ambt Delden4 juni 2015 Kat vermist omgeving Ambt Delden Aan de Rijksweg richting Delden is poes Funny sinds begin vorige week vermist. Funny heeft een chip, is slank gebouwd en heeft een bruin/ grijze vacht. Heeft u het katje gezien, neem dan […]
  • Update: Kater Mozart weer terecht8 juni 2011 Update: Kater Mozart weer terecht Rianne en Pascal zijn hun gecastreerde kater Mozart kwijt. De twee jaar oude kat is dinsdagavond rond zeven uur voor het laatste gezien op Het Jannink. Normaal brengt Mozart de nacht […]
  • Kat Funny vermist buitengebied Goor22 juni 2015 Kat Funny vermist buitengebied Goor Sinds 2e Pinksterdag is kat Funny niet teruggekeerd aan de Rijksweg in Ambt Delden. Funny is gechipt en wordt erg gemist. Weet u waar Funny is, reageer dan via 06-24176037.