Phenix wint eerste competitiewedstrijd

Het eerste team van korfbalvereniging Phenix is de nieuwe competitie goed begonnen. In Doesburg werd gisteravond met 12-14 gewonnen van De Rivalen. Bij rust was de stand al 4-8 in het voordeel van de Goorse ploeg. De ervaren topschutter Dick Eikelboom was ook gisteren op dreef met drie treffers. De jonge Maran Voskes viel op met twee fraaie doelpunten. De zege leek nog wel even in gevaar te komen toen invaller Niko Buitenhuis geblesseerd uitviel. Daardoor eindigde Phenix het duel met drie spelers in een vak. Toch werden uiteindelijk de punten veilig gesteld.

Phenix1

Gerelateerde berichten

  • Phenix boekt ruime zege in Dieren10 januari 2016 Phenix boekt ruime zege in Dieren De korfballers van Phenix hebben de aansluiting met de top in de zaalcompetitie weer te pakken. De Goorse ploeg won vandaag met ruime cijfers van Diderna. In Dieren werd het 9-22. Dick […]
  • Phenix behaalt zaaltitel na 20 jaar5 maart 2018 Phenix behaalt zaaltitel na 20 jaar Het eerste team van korfbalvereniging Phenix '72 is gisteravond kampioen geworden in vierde klasse van de zaalcompetitie. Het is voor het eerst in 20 jaar dat de Goorse korfbalvereniging […]
  • Phenix maakt gehakt van Westervoort25 januari 2016 Phenix maakt gehakt van Westervoort De korfballers van Phenix '72 hadden in de zaalcompetitie geen kind aan Westervoort en dat was vooraf niet verwacht. De Goorse ploeg won overtuigend met 20-6 na een ruststand van 13-2. . […]
  • Phenix kampioen maar nog niet gepromoveerd31 mei 2015 Phenix kampioen maar nog niet gepromoveerd De korfballers van Phenix zijn vandaag kampioen geworden van de vierde klasse maar moeten met twee medekampioenen uitmaken wie er promoveert naar de derde klasse. De laatste wedstrijd werd […]
  • Noorse camping op De Hogenkamp18 augustus 2019 Noorse camping op De Hogenkamp Een bijzonder tafereel in de Sternstraat op de Goorse Hogenkamp. Daar is, vanuit het niets, ineens een Noorse camping verrezen. Eén en ander heeft te maken met de 50e verjaardag van […]