Marathonwandelaar halve eeuw onderweg

Hij legt wandelend immense afstanden af maar moet vandaag toch echt in de buurt blijven om een feestje te vieren. Peter Butcher ziet Abraham en dat moet gevierd worden. In zijn werkzame leven is Butcher de orthodontisch technische man en op deze 5e september dus het feestvarken. Vrienden en familie feliciteren hem ook via deze weg van harte.

Peterbutcher50

Gerelateerde berichten

  • Goorse wandelteller op 2122 juli 2015 Goorse wandelteller op 21 Na de 17 Goorse deelnemers aan de Nijmeegse Wandelvierdaagse kregen we nog vier namen door van Gorenaren die de missie willen voltooien. Zo is AndrĂ© Overbosch ook een van de deelnemers en […]
  • Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud10 september 2016 Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud Een groot feest vanavond bij cafĂ© Buddy's. Daar wordt gevierd dat Robert Bekhuis deze week Abraham leerde kennen. Bekhuis bereikte de respectabele leeftijd van 50 jaar en dat ging zeker […]
  • Warme eerste dag Vierdaagse voor Goorse deelnemers19 juli 2016 Warme eerste dag Vierdaagse voor Goorse deelnemers De Goorse deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse zijn, voor zover bekend, de eerste dag zonder kleerscheuren doorgekomen. Een van de meest ervaren lopers, Wim Haverkate aan, dat het […]
  • Marco Spoelder 50 jaren jong…1 augustus 2018 Marco Spoelder 50 jaren jong… Groot feest op het Heeckeren waar vannacht om twaalf uur het 'Lang zal hij leven' klonk voor Marco Spoelder. Hij viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat zeker niet onopgemerkt […]
  • Patrick ter Elst wordt Abraham op Gran Canaria12 september 2018 Patrick ter Elst wordt Abraham op Gran Canaria Groot feest op het Spaanse schiereiland Gran Canaria in het afgelopen weekeinde. Daar vierde de Goorse fotograaf- en scheidsrechter Patrick ter Elst niet alleen vakantie met zijn familie, […]