Marathonwandelaar halve eeuw onderweg

Hij legt wandelend immense afstanden af maar moet vandaag toch echt in de buurt blijven om een feestje te vieren. Peter Butcher ziet Abraham en dat moet gevierd worden. In zijn werkzame leven is Butcher de orthodontisch technische man en op deze 5e september dus het feestvarken. Vrienden en familie feliciteren hem ook via deze weg van harte.

Peterbutcher50

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Goorse wandelteller op 2122 juli 2015 Goorse wandelteller op 21 Na de 17 Goorse deelnemers aan de Nijmeegse Wandelvierdaagse kregen we nog vier namen door van Gorenaren die de missie willen voltooien. Zo is AndrĂ© Overbosch ook een van de deelnemers en […]
  • Warme eerste dag Vierdaagse voor Goorse deelnemers19 juli 2016 Warme eerste dag Vierdaagse voor Goorse deelnemers De Goorse deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse zijn, voor zover bekend, de eerste dag zonder kleerscheuren doorgekomen. Een van de meest ervaren lopers, Wim Haverkate aan, dat het […]
  • Herbert Roescher 50 jaar18 mei 2020 Herbert Roescher 50 jaar Feest voor Herbert Roescher. De Gorenaar is 50 jaar geworden. "In deze rare tijden konden we dat toch niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dus is er gedeeld over drie dagen door buurt, […]
  • Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud10 september 2016 Jager Robert Bekhuis halve eeuw oud Een groot feest vanavond bij cafĂ© Buddy's. Daar wordt gevierd dat Robert Bekhuis deze week Abraham leerde kennen. Bekhuis bereikte de respectabele leeftijd van 50 jaar en dat ging zeker […]