Kleuterkerk met de Ark van Noach

In de Petrus en Pauluskerk wordt zondag weer een editie van de Kleuterkerk georganiseerd. Van 9.15 uur tot 10.00 uur wordt er in de parochiezaal een verhaal verteld, voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Deze editie gaat het verhaal over God die Noach vraagt om een ark te bouwen. De Kleuterkerk wordt elke tweede zondag van de maand georganiseerd.

kleuterkerk

Gerelateerde berichten

  • Kleuterkerk in parochiezaal5 november 2015 Kleuterkerk in parochiezaal De Kleuterkerk is komende zondag weer geopend voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. In het bijbelverhaal van deze maand krijgt Maria goed nieuws, maar zij begrijpt het niet. Kinderen kunnen […]
  • Tweede editie Kleuterkerk11 februari 2016 Tweede editie Kleuterkerk Kinderen tussen de 3 en 7 jaar zijn komende zondag weer welkom in de parochiezaal van de Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat. Er wordt ook gekleurd, gezongen en de kinderen […]
  • Kleuterkerk in Petrus en Paulus7 mei 2015 Kleuterkerk in Petrus en Paulus De Kleuterkerk in de Petrus en Pauluskerk van aankomende zondag 10 mei staat in het teken van het verhaal over Petrus en de rest van Jezus' vrienden. Hoe moeten ze verder nu Jezus weg is. […]
  • Kleuterkerk verhaalt deze zondag in parochiezaal11 juni 2015 Kleuterkerk verhaalt deze zondag in parochiezaal In de Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat wordt deze zondag 14 juni wederom een editie van de Kleuterkerk georganiseerd. Van 9.15 uur tot 10.00 uur wordt er in de parochiezaal […]
  • 6 april 2016 Kleuterkerk in parochiezaal Voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar is er komende zondag weer een Kleuterkerk in de parochiezaal van de Petrus en Paulus-kerk. De Kleuterkerk is een viering speciaal voor jonge kinderen. […]