Goors echtpaar bij RTL4 in Een dubbeltje op zijn kant

In het RTL4-programma Een dubbeltje op zijn kant staat vanavond een Goors echtpaar centraal. Ruud Bosgoed en zijn vrouw Jolanda zijn al dertig jaar getrouwd, maar door ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Bosgoed nam vijf jaar geleden als lijstenmaker De Schöppe over van Toon Eeftink in het centrum van Goor. Ruud heeft volgens RTL echter geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel lijdt alleen maar verlies. Jolande is de wanhoop nabij. Door de koppigheid en trots van Ruud staan ze aan de rand van de afgrond. Om uit de schulden te komen, moeten er meer inkomsten binnen gaan komen. Wat betekent dit voor Ruud en zijn winkel? U ziet het vanavond op RTL4 vanaf 21.30 uur.

Ruud Bosgoed

Gerelateerde berichten

  • Onvergetelijke feestdag RTL 4 voor buren Lydia en Marco25 november 2016 Onvergetelijke feestdag RTL 4 voor buren Lydia en Marco Een grote verrassing voor Lydia Brinkmans geregeld door haar buurman Marco Semmekrot. De buren in de Rozenstraat kregen vanmiddag bezoek van een complete ploeg van RTL4 onder aanvoering […]
  • Bert Eeftink te zien in 5 uur Live bij RTL413 februari 2020 Bert Eeftink te zien in 5 uur Live bij RTL4 De Goorse cabaretier en presentator Bert Eeftink is vanmiddag te zien in het programma 5 Uur Live op RTL 4. De entertainer is door de landelijke omroep gevraagd om verslaggeefster Eva […]
  • Anouk Schottink grijpt net naast de winst in The Talent Project26 oktober 2018 Anouk Schottink grijpt net naast de winst in The Talent Project Anouk Schottink greep vanavond net naast de winst in The Talent Project. In een live-uitzending op RTL4 deed de 21-jarige zangeres het wederom uitstekend en bleef ze uiteindelijk over met […]
  • Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL44 september 2018 Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL4 Anouk Schottink is een van de deelnemers aan de nieuwe RTL-4 show The Talent Project, die dit najaar op de vrijdgavonden te zien zal zijn. De in Enter woonachtige zangeres is in Goor […]
  • Goorse miljoenenjacht 3 maart op tv23 februari 2019 Goorse miljoenenjacht 3 maart op tv De uitzending van Miljoenenjacht met een vak uitverkoren Gorenaren is op zondag 3 maart. Vijftig inwoners van Goor uit het postcodegebied 7471 zijn enkele weken geleden uitgekozen om in […]