Duizendpoot Geert Endeman 50 jaar

Hij is een duizendpoot en altijd in voor een feestje. In zijn loopbaan als artiest stond hij geregeld op feestjes en partijen. Vandaag staat hij opnieuw in de schijnwerpers, maar dan om zijn eigen mijlpaal te vieren. Geert Endeman is vijftig jaar. Geert, die lokale bekendheid geniet bij nagenoeg alle verenigingen, viert zijn verjaardag komende vrijdag met familie, vrienden en kennissen. Op voorhand lijkt succes op het feest verzekerd. En de zaterdag zal voor de kersverse krasse knar in het teken staan van chillen. Geert, proficiat ook namens deze site: proficiat!

Geert Endeman

Gerelateerde berichten

  • Wat een weekend!6 september 2021 Wat een weekend! De Gorenaren die erbij waren raken er niet over uitgepraat. De Dutch Grand Prix op Zandvoort was een immens en geweldig spektakel met de zege van Max Verstappen als grootse apotheose. De […]
  • De Zwarte Cross ging door in Goor19 juli 2020 De Zwarte Cross ging door in Goor Het Corona-virus voorkwam dat vele Gorenaren dit jaar naar Lichtenvoorde gingen voor het jaarlijkse Zwarte Cross-festival maar een zestigtal feestvierders hadden gisteren toch een feestje […]
  • Toch een feestje voor Geert en Bianca…3 juni 2019 Toch een feestje voor Geert en Bianca… Ze waren afgelopen maandag 25 jaar getrouwd: Geert Endeman en zijn lieftallige Bianca. Dat werd met de familie gevierd tijdens een zonvakantie in Griekenland. Iets wat de vrienden van het […]
  • Expeditie Robinson-winnaar heeft roots in Goor22 december 2018 Expeditie Robinson-winnaar heeft roots in Goor De winnaar van het populaire Net5-programma, Jan Bronninkreef, komt oorspronkelijk uit Goor. De nu 53-jarige melkveehouder overleefde vijf maanden op een onbewoond eiland met bekende en […]
  • Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether27 september 2018 Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether De liefhebbers van piratenmuziek komen in het Goorse vanaf vandaag weer vier dagen lang uitgebreid aan hun trekken. Thuis via de radio en bij cafĂ© Buddy's waar de uitzendingen verzorgd […]