Doesgooractiviteiten voor jong en oud

Op ’t Doesgoor staan deze maand weer tal van activiteiten op de rol. Vanaf morgen kunnen de Goorse telgen zich weer melden voor de wekelijkse sportactiviteiten. Zo wordt er gevoetbald, gekorfbald en is er ruimte voor andere sporten. De ouderen kunnen zich vanaf 18 september weer melden voor de seniorenbingo (foto). Op de donderdagmiddag kunt u vanaf nu ook terecht voor een maaltijd. Dit alles om de sociale interactie kracht bij te zetten. Voor meer info over allerhande zaken kunt u contact opnemen met Ida Olydam 0547-272250 of Anke Botterhuis 06-51260423.

bingodoesgoor

Gerelateerde berichten

  • Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor4 september 2021 Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor Op de vrijdagochtend wordt op ‘t Doesgoor Tai Chi gegeven. Dat is een uit China afkomstige combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning waarbij de gedachten tot rust komen. Het heeft, […]
  • Toch nog een stadsderby…4 juli 2021 Toch nog een stadsderby… Corona gooide in het afgelopen seizoen veel roet in het eten van eenieder en dus ook de Goorse voetballers maar met de versoepelingen van nu blijkt er op het einde van het seizoen toch […]
  • Aangepaste instuif Doesgoor: Je mag er zijn zoals je bent!18 juni 2021 Aangepaste instuif Doesgoor: Je mag er zijn zoals je bent! Je mag er zijn zoals je bent! Onder dat motto organiseert Wijkvoorziening 't Doesgoor een aangepaste sportinstuif voor kinderen die naar het speciaal basisonderwijs gaan of die passend […]
  • Geld voor beweegpark Doesgoor22 mei 2021 Geld voor beweegpark Doesgoor De gemeente Hof van Twente gaat €9.000 bijdragen aan het nieuwe beweegpark op sportpark 't Doesgoor. SV Hector, KV Phenix 72, Ouderenvereniging Goor en Wijkvoorziening ’t Doesgoor zijn […]
  • Weer folders gedumpt, nu bij ’t Doesgoor8 mei 2021 Weer folders gedumpt, nu bij ’t Doesgoor De heren en dames bezorgers hebben er in Goor nog steeds niet altijd even veel trek in om de reclamefolders te brengen naar de plek waar ze horen. We maakten al eerder melding van een […]