Hector-aanvoerder Minkjan 7 duels geschorst

Een fikse tegenslag voor sv Hector. Aanvoerder en sterkhouder Joost Minkjan kreeg van de KNVB te horen dat hij een schorsing van zeven wedstrijden moet uitzitten. De middenvelder liet zich afgelopen zondag na een harde charge op teamgenoot Cristian Haverslag, in het uitduel tegen Barbaros (1-1), volgens scheidsrechter Mahadewsing teveel gaan en werd van het veld gestuurd. “Hier snap ik niks van. Natuurlijk wordt er wat geduwd en getrokken na zo’n actie en ik ben daar als aanvoerder tussen gesprongen. Tot mijn verbazing had ie na het tumult rood voor mij in handen.” Hector gaat in beroep tegen de schorsing wegens ‘gewelddadig handelen.’ Trainer Mark Dijkstra: “Echt schandalig dit. We hebben een verweerschrift klaar. Dit is absoluut buiten proporties.”

JoostminkjanJoost Minkjan in de wedstrijd tegen Twenthe vorig jaar

Gerelateerde berichten

  • Hector morst punten maar heeft nacompetitie toch binnen handbereik1 mei 2016 Hector morst punten maar heeft nacompetitie toch binnen handbereik Hector speelde zondagmiddag met 2-2 gelijk tegen het laaggeklasseerde Barbaros maar is toch een stap dichterbij de nacompetitie gekomen. Concurrent Emos speelde, in de strijd om plek drie, […]
  • Forse strafvermindering Hector-aanvoerder Minkjan29 september 2015 Forse strafvermindering Hector-aanvoerder Minkjan Hector-aanvoerder Joost Minkjan krijgt geen zeven maar slechts drie duels schorsing naar aanleiding van zijn rode kaart in de eerste competitiewedstrijd tegen Barbaros (1-1). De […]
  • Puntendeling Hector tegen Emos25 september 2016 Puntendeling Hector tegen Emos Hector heeft de vierde competitiewedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijk gespeeld tegen het Enschedese Emos. Het werd 1-1 op sportpark 't Doesgoor. Emos begon beter aan het duel dan […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector uit bekertoernooi na nederlaag in Groenlo23 oktober 2016 Hector uit bekertoernooi na nederlaag in Groenlo Hector is er niet in geslaagd om de volgende ronde te bereiken in het regionale bekertoernooi. De Goorse vierdeklasser ging in Groenlo met 5-0 onderuit tegen sv Grol dat een klasse hoger […]