Radio-uitzending BNR bij Yalp

BNR Radio komt naar Goor. Met het programma Gangmakers brengt omroep een bezoek aan het bedrijf Yalp. Het opinieprogramma voor en door ondernemers trekt wekelijks het land in en zal op 23 september een bezoek brengen aan het succesvolle bedrijf van ondernemer Ben Admiraal. Na de opname is er ruimte om andere ondernemers te ontmoeten en Yalp van dichtbij te bekijken tijdens een uitgebreide rondleiding. Geïnteresseerde ondernemers uit Hof van Twente zijn van harte uitgenodigd bij deze netwerkbijeenkomst met live-uitzending, welke begint om 18.30 uur.

Yalpgoor

 

Gerelateerde berichten

  • Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’30 september 2019 Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’ Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp opent in het komende weekeinde de deuren in het kader van het 'Weekend van de Wetenschap'. Tijdens dit weekend geven ruim 350 organisaties op het […]
  • Admiraal doet Yalp van de hand18 november 2019 Admiraal doet Yalp van de hand Ben en Irmgard Admiraal stoppen als eigenaren van het succesvolle sport- en speeltoestellenbedrijf Yalp. Het echtpaar heeft de aandelen overgedragen aan Lappset Group Oy, opererend […]
  • 1 mei 2017 Yalp naar LA en New York Yalp leeft de Amerikaanse droom. De Goorse onderneming is bezig om te onderzoeken of ze voet aan de grond kunnen krijgen in de Verenigde Staten. Dit voornemen werd intensief tegen het […]
  • Onvoldoende voor Bijleveld5 april 2019 Onvoldoende voor Bijleveld Ze wordt geroemd doorgaans om haar leiderschap en doortastendheid maar het is voor de Goorse minister van defensie, Ank Bijleveld, niet allemaal goud wat er blinkt. Het Defensiepersoneel […]
  • Yalp winnaar Export Award28 oktober 2016 Yalp winnaar Export Award Foto: Elize Radema Yalp heeft gisteravond wederom een prestigieuze prijs in de wacht weten te slepen. Yalp werd bij de World Trade Center Export Award Oost als winnaar gekozen uit 3 […]