Radio-uitzending BNR bij Yalp

BNR Radio komt naar Goor. Met het programma Gangmakers brengt omroep een bezoek aan het bedrijf Yalp. Het opinieprogramma voor en door ondernemers trekt wekelijks het land in en zal op 23 september een bezoek brengen aan het succesvolle bedrijf van ondernemer Ben Admiraal. Na de opname is er ruimte om andere ondernemers te ontmoeten en Yalp van dichtbij te bekijken tijdens een uitgebreide rondleiding. Geïnteresseerde ondernemers uit Hof van Twente zijn van harte uitgenodigd bij deze netwerkbijeenkomst met live-uitzending, welke begint om 18.30 uur.

Yalpgoor

 

Gerelateerde berichten

  • Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’30 september 2019 Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’ Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp opent in het komende weekeinde de deuren in het kader van het 'Weekend van de Wetenschap'. Tijdens dit weekend geven ruim 350 organisaties op het […]
  • Admiraal doet Yalp van de hand18 november 2019 Admiraal doet Yalp van de hand Ben en Irmgard Admiraal stoppen als eigenaren van het succesvolle sport- en speeltoestellenbedrijf Yalp. Het echtpaar heeft de aandelen overgedragen aan Lappset Group Oy, opererend […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • 1 mei 2017 Yalp naar LA en New York Yalp leeft de Amerikaanse droom. De Goorse onderneming is bezig om te onderzoeken of ze voet aan de grond kunnen krijgen in de Verenigde Staten. Dit voornemen werd intensief tegen het […]
  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]