Radio-uitzending BNR bij Yalp

BNR Radio komt naar Goor. Met het programma Gangmakers brengt omroep een bezoek aan het bedrijf Yalp. Het opinieprogramma voor en door ondernemers trekt wekelijks het land in en zal op 23 september een bezoek brengen aan het succesvolle bedrijf van ondernemer Ben Admiraal. Na de opname is er ruimte om andere ondernemers te ontmoeten en Yalp van dichtbij te bekijken tijdens een uitgebreide rondleiding. Geïnteresseerde ondernemers uit Hof van Twente zijn van harte uitgenodigd bij deze netwerkbijeenkomst met live-uitzending, welke begint om 18.30 uur.

Yalpgoor

 

Gerelateerde berichten

  • 1 mei 2017 Yalp naar LA en New York Yalp leeft de Amerikaanse droom. De Goorse onderneming is bezig om te onderzoeken of ze voet aan de grond kunnen krijgen in de Verenigde Staten. Dit voornemen werd intensief tegen het […]
  • Onvoldoende voor Bijleveld5 april 2019 Onvoldoende voor Bijleveld Ze wordt geroemd doorgaans om haar leiderschap en doortastendheid maar het is voor de Goorse minister van defensie, Ank Bijleveld, niet allemaal goud wat er blinkt. Het Defensiepersoneel […]
  • Yalp winnaar Export Award28 oktober 2016 Yalp winnaar Export Award Foto: Elize Radema Yalp heeft gisteravond wederom een prestigieuze prijs in de wacht weten te slepen. Yalp werd bij de World Trade Center Export Award Oost als winnaar gekozen uit 3 […]
  • Koningspaar ziet Goorse Sutu in Peking25 oktober 2015 Koningspaar ziet Goorse Sutu in Peking Het staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aan China kreeg vandaag een Goors tintje. Het paar bezocht in Peking een basisschool waar kinderen geschoold worden in het […]
  • Admiraal naar finaleronde Twents zakenman van het jaar11 november 2015 Admiraal naar finaleronde Twents zakenman van het jaar Ben Admiraal is een van de drie finalisten voor de titel Twents Zakenman van het jaar. De directeur van Yalp heeft van zijn bedrijf volgens de jury, een wereldspeler gemaakt die […]