Fiets gevonden bospad De Stoevelaar (Update)

Langs het bospad bij De Stoevelaar is een herenfiets van het merk Batavus gevonden. Omwonenden hebben de fiets in bewaring genomen. De eigenaar kan contact opnemen via 06-54280122.

Update: de fiets is door de eigenaar opgehaald.

 jb_fiets bospad De Stoevelaar

Gerelateerde berichten

  • Fiets gevonden Kloosterlaan (update)25 augustus 2012 Fiets gevonden Kloosterlaan (update) Sinds enige dagen stond deze fiets geparkeerd bij de hoek Kloosterlaan/Borghoeksweg. De eigenaar kan contact opnemen met de familie Overbeek, die de fiets in bewaring heeft genomen. […]
  • Fiets gevonden aan de Enterseweg25 juni 2015 Fiets gevonden aan de Enterseweg Aan de Enterseweg is, in de sloot tegenover Probin, een fiets gevonden. Het gaat om een zilverkleurige fiets met een mountainbike look van het merk Mercedes. De fiets is in bewaring […]
  • Buggy achtergebleven tijdens Bigbandfestival3 april 2018 Buggy achtergebleven tijdens Bigbandfestival Tijdens het bigbandfestival is een Buggy van het merk Prenatal gevonden. De Buggy is in bewaring genomen. De eigenaar kan contact opnemen met 06-44262319.
  • Fiets gevonden in de Pluvierstraat15 december 2015 Fiets gevonden in de Pluvierstraat In de Pluvierstraat is een witte Gazelle-fiets aangetroffen en in bewaring genomen. De eigenaar heeft een paar dagen om zich te melden, daarna wordt de fiets overgedragen aan de gemeente. […]
  • jb autosleutel gevonden4 december 2013 Autosleutel gevonden Molenstraat (Update) In de buurt van de kruising Molenstraat-Bunschotenstraat is een autosleutel gevonden. De sleutel is door de vinder in bewaring gegeven bij het gemeentehuis in Goor, alwaar de eigenaar zich […]