Hector onderuit tegen Sportclub Enschede

Hector ging in het tweede competitieduel van het nieuwe seizoen onderuit tegen Sportclub Enschede. Uiteindelijk een verdiende nederlaag al kwamen de groen witten goed uit de startblokken. Christiaan Jimenez kopte na tien minuten de 1-0 binnen. Niet veel later kreeg Sportclub, vorig seizoen gedegradeerd uit de derde klasse, een penalty na hands in de 16 meter van Hector: 1-1. De 1-2 kwam uit een goede aanval over rechts.

Hectorsportclubenschede1 Vlak voor rust leidde een fout op het middenveld de 1-3 in. Hector kwam in de tweede helft terug in de wedstrijd door een treffer van Ivan van Dam. Vlak voor tijd kreeg Marinus Wolters nog een goede kans op de gelijkmaker. Zijn schot werd goed gepareert door de Enschedese goalie. Even later viel aan de andere kant de 2-4 na hoekschop en een goede combinatie en was de wedstrijd in de ‘pocket’ voor Sportclub Enschede. Hector heeft nu één punt uit twee duels.