Happy Car Kids weer groot feest

Het was weer één groot feest voor 15 kinderen van revalidatiecentrum ’t Roessingh. Zaterdagmiddag werden ze in Goor onthaald op het plein van Aqua Plus en in fraaie klassieke auto’s rondgereden door de omgeving. Happy Car Kids is in 2013 voor het eerst van start gegaan op een initiatief van Edith Walhof, de vrouw van directeur Michel Walhof van de Goorse Sprinkler-gigant. “Wij rijden veel klassieke rally’s voor goede doelen en zo zijn we op het idee gekomen om ook voor deze kinderen een tocht te organiseren. Ik vond dat ik zelf wat moest doen voor zieke kinderen zodat ze even een middag zorgeloos te kunnen genieten.” En dat gebeurde. Van Goor richting De Pot in Markelo en na een fraaie rit weer terug in Goor vo0or de ‘after party’. De Goorse filmmaker Dennis Schepers heeft een filmpje gemaakt van de Happy Car Kids-middag. Dat is te zien op Youtube-kanaal van deze site en deze LINK.

Happycarkids1

Gerelateerde berichten

  • Stralende zon- en gezichten tijdens Happy Car Kids en Goalympics27 augustus 2016 Stralende zon- en gezichten tijdens Happy Car Kids en Goalympics Maatschappelijke betrokkenheid op een steenworp afstand van elkaar. De Goorse bedrijven Aqua Plus en Yalp toonden vandaag hun menselijke gezicht met de organisatie van twee evenementen […]
  • Eerste lustrum Happy Car Kids groots gevierd1 september 2018 Eerste lustrum Happy Car Kids groots gevierd Het is hét kindje van Edith Walhof. De Goorse is dé drijvende kracht achter het evenement Happy Car Kids dat vandaag voor de vijfde keer werd georganiseerd met start en finish op het […]
  • Prachtige dag voor jonge mantelzorgers tijdens Happy Car Kids9 september 2019 Prachtige dag voor jonge mantelzorgers tijdens Happy Car Kids 50 jonge mantelzorgers hebben afgelopen zaterdag een prachtige middag beleefd tijdens Happy Car Kids. Jonge mantelzorgers zijn kinderen die een familielid hebben met een beperking, […]
  • Happy Car Kids Rally en YalpGOALympics26 augustus 2016 Happy Car Kids Rally en YalpGOALympics Twee ondernemingen uit 't Twentse Haagje drukken hun neus dit weekend aan het maatschappelijke venster. Zo organiseert Aqua +  morgen voor de derde keer de Happy Car Kids Rally. Twintig […]
  • Win een sprinklerinstallatie met Aqua+18 maart 2017 Win een sprinklerinstallatie met Aqua+ Om haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen, schenkt Aqua+ elk jaar een sprinklerinstallatie. Doel is om het brandveiligheidsprobleem op te lossen en om de bekendheid van […]