Niels Kremers nieuwe columnist Goorsnieuws.nl

Niels Kremers wordt de nieuwe columnist van deze site. De Goorse scribent zal met de regelmaat van de klok zijn schrijfsels delen met de lezers van Goorsnieuws.nl. Kremers schreef tot op heden elke week een treffende column op zijn eigen Facebookpagina en kreeg daar al veel reacties op. In overleg met de redactie van Goorsnieuws is besloten om de kritische kanttekeningen van Kremers een breder podium te geven. Morgen zal zijn eerste column onder de titel ‘Namens Niels’ worden geplaatst. Vandaag wil hij zich eerst even voorstellen…

Nielskremers1“Ik ben Niels Kremers en woon in Goor, getrouwd met de liefde van mijn leven Jacintha en vader van een dochter van 4. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam in het onderwijs en daarnaast ben ik in het weekend horecaportier bij het mooiste uitgaanscentrum van ons land. Al jaren schrijf ik verhaaltjes over dingen die mij bezig houden, waardoor ik in (ont-)roering kom, waar ik boos van word, waar ik verstelt van sta, kortom van zaken die mij raken. Mijn verhalen zijn deels verzonnen hersenspinsels, vaak aangezet met een flinke dosis sarcasme, zwartgalligheid maar ook vaak met humor. Veel maak ik zelf mee of heb ik ergens gezien, gelezen of gehoord. Alles wat ik schrijf is met een knipoog naar de werkelijkheid, niet altijd even serieus maar wel altijd met een kern van (mijn) waarheid. Soms zijn mijn columns op het randje en af en toe er ook wel eens overheen…heel bewust choquerend en confronterend. Uitlokken van emotie! Weet dat je leeft! Soms moeten mensen even wakker worden!”.

Gerelateerde berichten

  • Goede mensen en slechte dingen…31 januari 2017 Goede mensen en slechte dingen… De afgelopen periode kenmerkte zich in huize Kremers door verlies. Mijn opa, al vele jaren geleden overleden voorspelde het al: “D’r kump un tied daj meer groaves hebt as brulft’n”. En de […]
  • Ut was wat…28 juni 2016 Ut was wat… Zo twee dagen na een geweldig weekend moet ik zeggen dat ik nog steeds een beetje 'todderig' ben. Kan de gang d'r niet goed inkrijgen en krijg nog vaak een glimlach op m'n gezicht als ik […]
  • Donderdag is Schoolfeest GEEL…31 mei 2016 Donderdag is Schoolfeest GEEL… Nog krap vier weekjes te gaan tot het weekend van het Feest der Feesten. Het weekend van “vretten, zoepen en op de proeme kroep’n”. Het weekend dat iedereen je vriend is en dat er meer e […]
  • Goor en de doorgesnoven neusjes…12 januari 2016 Goor en de doorgesnoven neusjes… Snuivende, rokende en trippende jongeren. Vorige week werden we op deze nieuwssite gewezen op het bericht dat drugsgebruik onder de Goorse jeugd toeneemt. Vanuit mijn werk in het onderwijs […]
  • Sodom en Gomorra aan de Regge…24 november 2015 Sodom en Gomorra aan de Regge… De makers van de populaire Nederlandse misdaadserie Penoza, op NPO3, zoeken voor het volgende seizoen een nieuwe opnamelocatie. Ik denk dat Goor een goede kans maakt om uitverkoren te […]