Meerderheid wil autovrij Goors centrum

De uitkomsten van het rapport van retail-deskundige Molenaar worden dan wel door ondernemersvereniging Goor Collectief, teleurstellend genoemd, het leeuwe-deel van Goor is het wel eens met zijn stelling dat er een autovrij centrum moet komen. Een poll op deze site, naar aanleiding van deze hernieuwde discussie, wijst uit dat 70% voor het afsluiten van het stadshart is. 23% is het daar niet mee eens. De overige 7% is voor een zogenoemde weekendsluiting. Het lijkt er overigens niet op dat er iets gedaan wordt met deze cijfers en de adviezen van Cor Molenaar. De meeste Goorse winkeliers vrezen directe omzetdalingen als het centrum niet meer toegankelijk is voor auto’s.centrumwijnkamptothhstraat

Gerelateerde berichten

  • Goor verdeeld over terrassen op straat15 augustus 2019 Goor verdeeld over terrassen op straat Het idee om met mooi weer het centrum af te sluiten voor auto's om zo meer activiteit op straat te kunnen ontplooien op de zaterdagen in de zomer, vinden velen een goed en even zovelen […]
  • Geld voor Streetart in Goors stadshart4 juni 2019 Geld voor Streetart in Goors stadshart Er wordt een bedrag van €2.000 vrijgemaakt voor het vervaardigen van zogenoemde 'Streetart' in het Goorse centrum. Het is de bedoeling om het centrum op deze manier door professionals in […]
  • Goors centrum toch maar autovrij ?10 september 2015 Goors centrum toch maar autovrij ? Het is niet voor het eerst dat de discussie gevoerd wordt maar het afsluiten van het Goorse centrum, blijft genoemd als één van de oplossingen om meer winkelend publiek naar Goor te […]
  • Goor: De kleine buurtsuper…22 september 2015 Goor: De kleine buurtsuper… Het Goorse centrum autovrij… Bij het lezen van dit bericht kreeg ik gelijk medelijden met de speciaal aangestelde parkeercontroleurs van de gemeente Hof van Twente. Die arme jongens en […]
  • ‘Geen vertrouwen in plannen Goors centrum’22 oktober 2018 ‘Geen vertrouwen in plannen Goors centrum’ Het vertrouwen van de lokale bevolking over de nieuwe plannen met het stadshart zijn niet bijster hoog. Sterker nog: 83 procent van de respondenten geven in een poll op deze site aan dat […]