Meerderheid wil autovrij Goors centrum

De uitkomsten van het rapport van retail-deskundige Molenaar worden dan wel door ondernemersvereniging Goor Collectief, teleurstellend genoemd, het leeuwe-deel van Goor is het wel eens met zijn stelling dat er een autovrij centrum moet komen. Een poll op deze site, naar aanleiding van deze hernieuwde discussie, wijst uit dat 70% voor het afsluiten van het stadshart is. 23% is het daar niet mee eens. De overige 7% is voor een zogenoemde weekendsluiting. Het lijkt er overigens niet op dat er iets gedaan wordt met deze cijfers en de adviezen van Cor Molenaar. De meeste Goorse winkeliers vrezen directe omzetdalingen als het centrum niet meer toegankelijk is voor auto’s.centrumwijnkamptothhstraat

Gerelateerde berichten

  • Goors centrum toch maar autovrij ?10 september 2015 Goors centrum toch maar autovrij ? Het is niet voor het eerst dat de discussie gevoerd wordt maar het afsluiten van het Goorse centrum, blijft genoemd als één van de oplossingen om meer winkelend publiek naar Goor te […]
  • Goor: De kleine buurtsuper…22 september 2015 Goor: De kleine buurtsuper… Het Goorse centrum autovrij… Bij het lezen van dit bericht kreeg ik gelijk medelijden met de speciaal aangestelde parkeercontroleurs van de gemeente Hof van Twente. Die arme jongens en […]
  • ‘Geen vertrouwen in plannen Goors centrum’22 oktober 2018 ‘Geen vertrouwen in plannen Goors centrum’ Het vertrouwen van de lokale bevolking over de nieuwe plannen met het stadshart zijn niet bijster hoog. Sterker nog: 83 procent van de respondenten geven in een poll op deze site aan dat […]
  • Heeft Goor een stadsraad nodig ?9 januari 2016 Heeft Goor een stadsraad nodig ? Goor liep de afgelopen jaren massaal uit als de wielrenners van de Elastiekenkoers op Schoolfeestdonderdag werden ingehaald. Dit jaar is de laatste editie en op de vraag of het jammer is […]
  • Ergernis over hondenpoep bij speeltoestel4 augustus 2016 Ergernis over hondenpoep bij speeltoestel Een poll op deze site wees onlangs uit dat hardrijders voor de meeste ergernis zorgen in het Goorse. Hondenpoep was een goede tweede en als de poll in deze dagen zou zijn gehoudendan was […]