Duel Hector A1 gestaakt na wanordelijkheden

De wedstrijd tussen Hector A1 en Eilermark A1 is gistermiddag twaalf minuten voor het einde van het duel gestaakt na wanordelijkheden op het veld veroorzaakt door spelers van Eilermark en het meegereisde publiek uit Glanerbrug. Directe aanleiding in een toch al grimmig duel, was een penalty die bij de stand van 2-3 werd toegekend aan Hector en een tweede rode kaart voor Eilermark. Daarop sloeg de vlam in de pan en kwamen er ook toeschouwers over de omheining. Tijdens de wanordelijkheden werd een speler van Hector hard in de rug getrapt. Het duel is gestaakt en er is rapport opgemaakt. Ook zijn er beelden gemaakt.

Hectora1eilermark

Gerelateerde berichten

  • GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit23 oktober 2018 GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit GFC heeft de eerste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. Op eigen veld werd verdiend met 1-0 gewonnen van KVV Losser dat een klasse hoger speelt dan de Goorse […]
  • Twenthe-Eilermark 1-2, GFC-Diepenveen 2-3, Lettele-Hector 3-114 oktober 2018 Twenthe-Eilermark 1-2, GFC-Diepenveen 2-3, Lettele-Hector 3-1 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: vv Twenthe - GVV Eilermark¬†¬† 1-2 (doelpunt Twenthe: Wouter […]
  • Hector-verdediger Menno de Leeuw vrijgesproken15 oktober 2015 Hector-verdediger Menno de Leeuw vrijgesproken Hector kan komende zondag weer beschikken over verdediger Menno de Leeuw. De sterkhouder in de ploeg van trainer Mark Dijkstra werd in het thuisduel tegen Rood Zwart met rood weggestuurd […]
  • Hector geeft 2-0 voorsprong uit handen2 oktober 2022 Hector geeft 2-0 voorsprong uit handen Een zure nederlaag voor SV Hector vandaag tegen Sportclub Rekken. De ploeg van trainer Jordy Drenth gaf in de slotfase een 2-0 voorsprong uit handen en verloor met 2-3. Hector begon goed […]
  • Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse1 oktober 2022 Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse Wie vandaag en morgen zin heeft aan een potje voetbal kijken heeft in Goor wat te kiezen. De vlaggenschepen van de Goorse clubs spelen alle drie een thuiswedstrijd. Allereerst komt GFC […]