Olaf Siegers de grote man bij GFC

GFC deed vanmiddag uitstekende zaken in de vierde klasse B. De uitwedstrijd tegen Enschedese Boys werd met 2-3 gewonnen. Olaf Siegers was de grote man aan de zijde van de rood zwarten door alle drie goals voor zijn rekening te nemen. In de 11e en 31e minuut tekende hij voor de 0-2 ruststand en leek er geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van trainer Romano Lammertink.

Enschedeseboysgfc

Na de thee kreeg GFC een aantal goede kansen om de wedstrijd in het slot te gooien maar zorgden enkele wissels bij Enschedese Boys voor de ommekeer. De thuisploeg drong aan en dat resulteerde in de 73e en 81e minuut in twee treffers en de gelijke stand: 2-2. Maar GFC toonde veerkracht en het was weer Olaf Siegers die met een schitterende volley de winnende goal scoorde. GFC staat nu samen met Het Centrum, Emos, Markelo en Sportclub Enschede aan kop in de vierde klasse b met 7 punten uit 3 wedstrijden.