Fysio Dick Vrijman te gast bij Portret

Fysiotherapeut Dick Vrijman is zondag te gast bij Portret van Hofstreek FM. Als zoon van de Goorse huisarts kreeg hij het ‘mensen helpen’ van huis uit mee. “Wat zo bijzonder aan me is? Nou, ik vind dat ik best leuke ideeën kan hebben af en toe”, schetst Vrijman zichzelf. De uitzending begint zondag om 11.00 uur, de herhaling is maandagavond om 20 uur. Presentatie is in handen van Linda van Ingen.

Dick Vrijman

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Renate Versteegen in Portret26 april 2017 Renate Versteegen in Portret Renate Versteegen is zondag te gast in Portret bij Hofstreek FM. De van oorsprong Deldense staat in Goor bekend als fanatieke wagenbouwer. Met haar klassieke balletachtergrond heeft ze het […]
  • Angélique Lamme centraal in Portret26 december 2017 Angélique Lamme centraal in Portret Angélique Lamme (54) is zondag op de laatste dag van dit kalenderjaar te gast bij Hofstreek Portret. Angélique is van huis uit verpleegkundige en inmiddels werkzaam in managementfuncties […]
  • Truus Lantink centraal in Portret5 april 2016 Truus Lantink centraal in Portret Truus Lantink is zondag te gast bij Hofstreek Portret. Lantink is sinds kort voorzitter van de Goorse afdeling van 'Vrouwen van Nu'. De 67-jarige Haaksbergse schildert en reist graag. Ze […]
  • Wilma Reiners centraal in Portret6 september 2016 Wilma Reiners centraal in Portret In het radio-programma Portret is zondag wederom een Goorse te gast. Wilma Reiners komt in het wekelijkse interviewprogramma van Hofstreek FM verhalen over haar leven. Ze werd 57 jaar […]