Wie wil ouderen helpen bewegen?

Carint Reggeland zoekt vrijwillgers die het leuk vinden om de ouderen van De Wheehof bij te staan in hun wekelijkse bewegingsuurtje e bewegen. De bewegingslessen worden één keer per week op vrijdag aangeboden van 10.00 uur tot 11.30 uur) achter De Stoevelaar. De vrijwilligers die hierbij helpen krijgen van de zorginstelling een instructie, een onkostenvergoeding en een verzekering aangeboden. Belangstellenden kunnen bellen met Jolanda van den Noort, coördinator vrijwilligerswerk Carint Reggeland: 06-34362260 of mailen naar: j.vandennoort@nullcarintreggeland.nl.

bewegenouderen

Gerelateerde berichten

  • Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers29 maart 2017 Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers De Goorse woonzorgcentra De Stoevelaar en De naastgelegen Wheehof zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die werkzaam willen zijn bij verschillende afdelingen en bij diverse […]
  • Activiteiten voor ouderen bij De Wedde10 januari 2016 Activiteiten voor ouderen bij De Wedde Ontmoetingscentrum ‘De Wedde’ in De Stoevelaar organiseert ook in het nieuwe jaar diverse activiteiten voor de inwoners uit Goor. Die kunnen elkaar ontmoeten voor een praatje, deelnemen […]
  • Wheehof zoekt vrijwilligers voor ouderen16 juni 2016 Wheehof zoekt vrijwilligers voor ouderen Medewerkers van De Wheehof zoeken versterking. Instelling Carint heeft dringend behoefte aan vrijwilligers die komen ondersteunen bij allerhande (sport)activiteiten. Carint biedt haar […]
  • Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof20 februari 2019 Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof Dagvoorziening Binnenhof in De Stoevelaar gaat op elke eerste maandag van de maand gratis inloopochtenden houden. Iedereen kan dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en een kopje koffie […]
  • Vrijwilligers gezocht voor De Wheehof23 november 2019 Vrijwilligers gezocht voor De Wheehof Voor Carintreggeland Huis De Stoevelaar en De Wheehof is de instelling op zoek naar vrijwilligers voor diverse activiteiten. Een voor de zangmiddag, een bij de bewegingsmiddag voor […]