Casual 4 You sluit de deuren

Casual 4 You gaat de deuren sluiten in het Goorse centrum. De kledingwinkel van Hennie en Simone Koebrugge rendeerde niet genoeg en daarom heeft het Goorse echtpaar besloten om een andere uitdaging te zoeken. Die is gevonden in Hellendoorn waar het stel gaat beginnen met cafetaria, lunchroom en ijssalon Intenz. “Vanaf het begin hebben we er alles aan gedaan om onze winkel tot een succes te maken en hoopten wij een goede aanvulling te zijn in Goor. Het is dan ook erg jammer dat het ons niet is gelukt om hier een blijvend succes van te maken”, aldus het ondernemerspaar op Facebook. In de komende weken neemt Casual4you afscheid met een uitverkoop in Goor.

Casual4you

Gerelateerde berichten

  • The Sweet 60’s in de etalage1 mei 2015 The Sweet 60’s in de etalage Lunchroom en cafetaria The Sweet 60's in het Goorse stadshart is te koop. Het echtpaar Chin dat woonachtig is in Nijverdal wil in die buurt graag een lunchroom openen. "Maar we gaan niet […]
  • Remmers neemt lunchroom over27 september 2017 Remmers neemt lunchroom over In het bedrijfspand aan de Grotestraat 114 begint Gorenaar RenĂ© Remmers binnenkort een eetgelegenheid. In het pand waar eerder 'The Sweet Sixties' zat opent hij, samen met zijn vrouw […]
  • Zeeman sluit haar deuren in Goor28 november 2019 Zeeman sluit haar deuren in Goor Wederom een slag voor het Goorse stadshart. Kledingwinkel Zeeman sluit haar filiaal in 't Twentse Haagje. Volgens woordvoerder Caroline van Turennout komen er simpelweg te weinig klanten. […]
  • Goede kans dat Tuunte Goor open blijft26 augustus 2017 Goede kans dat Tuunte Goor open blijft Er is een goede kans dat de kledingwinkel van Tuunte Fashion in Goor toch open blijft. Volgens Curator Vincent Jongerius zegt in de Twentse Courant Tubantia dat de gesprekken over een […]
  • Hoftrends heropend15 april 2020 Hoftrends heropend Kledingwinkel Hoftrends is deze week (woensdag) weer open gegaan. De winkel met kleding en accessoires voor vrouwen is in de Grotestraat verhuisd naar het pand iets verderop in de […]