Bigband naar Bangkok

Een prachtig vooruitzicht voor de muzikanten van The Apollo Bigband. De swingende sectie van de Goorse muziekvereniging Apollo gaat volgend jaar naar Bangkok om op te treden tijdens het verjaardagsfeest van Gerard van Hal. De Goorse zakenman wordt 70 jaar en geeft een spetterend feest in Thailand waar hij een groot deel van het jaar woont. De Bigband onder leiding van Bert Fransen is gevraagd om op te treden samen met een keur aan bekende Nederlandse artiesten waarvan van Hal de namen nog niet prijs wil geven. Het feest is op 2 september van het volgende jaar in het luxueuze Sofitel-hotel in de Thaise hoofdstad. De Goorse muzikanten zullen daar naar verwachting, een week verblijven.

Bigbandapollo1

Gerelateerde berichten

  • Ook Helligen Hendrik en compaan naar Thailand31 augustus 2016 Ook Helligen Hendrik en compaan naar Thailand De muzikanten van de Bigband Apollo krijgen in de Thaise hoofdstad Bangkok gezelschap van nog twee Goorse artiesten. Bert Eeftink en Paul Schabbink reizen ook af naar Thailand om daar […]
  • Groots onthaal voor van Hal in Cambodja29 oktober 2017 Groots onthaal voor van Hal in Cambodja Het is inmiddels een levenswerk geworden van de Goorse zakenman Gerard van Hal. Het Don Bosco schoolproject in de Kep-provincie in Cambodja. Hij realiseerde er eerder een school en die is […]
  • Jarig Apollo aan de vooravond van uniek concert22 augustus 2016 Jarig Apollo aan de vooravond van uniek concert Een dag na de festiviteiten rondom de 97ste verjaardag, maken de leden Apollo zich op voor een ander groot festijn. De muzikanten van de Bigband vertrekken zaterdag naar Bangkok voor het […]
  • Bigband uitgezwaaid voor bijzondere Thailandtrip27 augustus 2016 Bigband uitgezwaaid voor bijzondere Thailandtrip De leden The Apollo Bigband zijn vanmiddag vanaf het Schoolfeestplein vertrokken voor een bijzondere reis naar Thailand. De Goorse muzikanten werden daar uitgezwaaid door familieleden en […]
  • Terug na een onvergetelijke Bangkoktrip6 september 2016 Terug na een onvergetelijke Bangkoktrip De Goorse enclave die in de afgelopen week afreisde is voor het grootste gedeelte weer terug op Nederlandse bodem. Voor het 70e verjaardagsfeest van de Goorse zakenman Gerard van Hal […]