Hector onderuit in Hofderby

Hector heeft geen vervolg kunnen geven aan de goede prestatie van vorige week toen Twenthe met 0-1 werd verslagen. Na de thuiswedstrijd tegen Rood Zwart stond er na 90 minuten 1-2 op het scorebord. De Deldense laagvlieger in de vierde klasse B kwam beter uit de startblokken dan Hector en na elf minuten op voorsprong. Hector kreeg daarna een aantal aardige mogelijkheden op de gelijkmaker zonder tot goed voetbal komen. Vlak voor rust werd het toch gelijk toen Marinus Wolters vanaf elf meter aan mocht leggen. De spits werd even daarvoor gevloerd in het 16-meter-gebied. Vroeg in de tweede helft ging de bal weer op dezelfde stip maar was het Rood Zwart dat een penalty kreeg na hands in het strafschopgebied. Hector ging daarna op jacht naar de gelijkmaker en zag Wolters daar nog een keer dichtbij zijn. Gescoord werd er echter niet meer. Wel werd vlak voor tijd Hector-verdediger Menno de Leeuw wegens natrappen van het veld gestuurd.