Petra wint in Amerika internationale fotoprijs

Petra van den Burg heeft vannacht in New Orleans een zogenoemde Bog Shot gewonnen. Een foto van één van haar modellen werd in de categorie Avant Garde als beste beoordeeld tijdens het prestigieuze kappersfestival van het toonaangevende Behind the Chair. In totaal zijn er wereldwijd een kleine 50.000 foto’s ingezonden in zes verschillende categorieën en daaruit werden de foto’s genomineerd. Met dezelfde creatie won de 43-jarige van den Burg eerder dit jaar een derde prijs tijdens de uitreiking van de Nederlandse Coiffure Award. Ook oud-Gorenaar Huub Eysink viel in Amerika in de prijzen. Hij won een Big Shot in de categorie Haircolor. De flamboyante haarstylist heeft tegenwoordig kapperszaal in het Gelderse Hattem. Petra van den Burg was, evenals Eysink, zelf in New Orleans om deze ‘Kappers-Oscar’ in ontvangst te nemen.

Bigshot3

Gerelateerde berichten

  • Admiraal geen Twents zakenman van het jaar21 november 2015 Admiraal geen Twents zakenman van het jaar Ben Admiraal is er niet in geslaagd om Twents zakenman van het jaar te worden. De directeur van het succesvolle Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp moest zijn meerdere erkennen in Marc […]
  • Admiraal naar finaleronde Twents zakenman van het jaar11 november 2015 Admiraal naar finaleronde Twents zakenman van het jaar Ben Admiraal is een van de drie finalisten voor de titel Twents Zakenman van het jaar. De directeur van Yalp heeft van zijn bedrijf volgens de jury, een wereldspeler gemaakt die […]
  • Nieuwe Barbershop opent zaterdag in de Iependijk22 november 2017 Nieuwe Barbershop opent zaterdag in de Iependijk Goor krijgt vanaf zaterdag een heuse Barbershop. Gorenaar Heysem Kel opent komende zaterdag zijn kapperszaak voor mannen in het pand aan de Iependijk op de hoek van de Schoolestraat. In […]
  • Geknipt voor Cliniclowns26 mei 2015 Geknipt voor Cliniclowns De Goorse vestiging van Ami Kappers houdt komende, zaterdag 30 mei, een speciale actie voor Cliniclowns. Een groot gedeelte van het geld wat dan betaald wordt voor een knipbeurt zal worden […]
  • De Brandsalon wordt Wolters Haarmode11 november 2019 De Brandsalon wordt Wolters Haarmode Ric Brand stopt in de kapsalon in de Goorse Grotestraat en heeft in werkneemster Iris Wolters een overnamekandidaat gevonden. De kapperszaak gaat per 1 december verder onder de naam […]