Petra wint in Amerika internationale fotoprijs

Petra van den Burg heeft vannacht in New Orleans een zogenoemde Bog Shot gewonnen. Een foto van één van haar modellen werd in de categorie Avant Garde als beste beoordeeld tijdens het prestigieuze kappersfestival van het toonaangevende Behind the Chair. In totaal zijn er wereldwijd een kleine 50.000 foto’s ingezonden in zes verschillende categorieën en daaruit werden de foto’s genomineerd. Met dezelfde creatie won de 43-jarige van den Burg eerder dit jaar een derde prijs tijdens de uitreiking van de Nederlandse Coiffure Award. Ook oud-Gorenaar Huub Eysink viel in Amerika in de prijzen. Hij won een Big Shot in de categorie Haircolor. De flamboyante haarstylist heeft tegenwoordig kapperszaal in het Gelderse Hattem. Petra van den Burg was, evenals Eysink, zelf in New Orleans om deze ‘Kappers-Oscar’ in ontvangst te nemen.

Bigshot3

Gerelateerde berichten

  • Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award2 maart 2020 Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award Petra van den Burg is genomineerd voor een Coiffure-award. Ze is één van de tien uitverkorenen in categorie dameskapsels in de regio Friesland, Drenthe, Gelderland en Overijssel. Ook […]
  • Admiraal geen Twents zakenman van het jaar21 november 2015 Admiraal geen Twents zakenman van het jaar Ben Admiraal is er niet in geslaagd om Twents zakenman van het jaar te worden. De directeur van het succesvolle Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp moest zijn meerdere erkennen in Marc […]
  • Admiraal naar finaleronde Twents zakenman van het jaar11 november 2015 Admiraal naar finaleronde Twents zakenman van het jaar Ben Admiraal is een van de drie finalisten voor de titel Twents Zakenman van het jaar. De directeur van Yalp heeft van zijn bedrijf volgens de jury, een wereldspeler gemaakt die […]
  • Goorse kappers per direct gesloten23 maart 2020 Goorse kappers per direct gesloten De Goorse kapsalons Rita's Trendy Hair, Ami Kappers, Wolters Haarmode en Petra van den Burg hair professionals sluiten alsnog de deuren tot 6 April in verband met de verspreiding van het […]
  • Extra ‘pop up-salon’ in de Grotestraat2 mei 2020 Extra ‘pop up-salon’ in de Grotestraat In de hoop zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen, is door Ptera van den Burg en haar medewerkers een heuse 'pop up-salon' ingericht in de voormalige lunchroom aan de Grotestraat […]