Olympia wint nipt van concurrent

De tafeltennisheren van Olympia hebben een nipte zege geboekt op concurrent Trias 2. In Twello werd een 6-4 overwinning behaald door de Goorse equipe. Johan Truschel wist twee wedstrijden te winnen en was daarmee de grote man. Donderdag speelt Olympia, dat nu derde staat, tegen Torenstad uit Zutphen.

Olympia1kampioen

Gerelateerde berichten

  • TTV Olympia wint weer overtuigend27 februari 2017 TTV Olympia wint weer overtuigend De tafeltennissers van Olympia hebben zich goed hersteld van het gelijkspel tegen Borne. In Hengelo werd tegen subtopper Vitesse'35 een 8-2 zege behaald. Met Johan Truschel in de gelederen […]
  • Olympia 1 begint met twee zeges24 september 2018 Olympia 1 begint met twee zeges Het eerste team van Olympia is de najaarscompetitie in de eerste klasse C uitstekend begonnen met twee overwinningen. In Twello werd afgerekend met Trias, terwijl ook Vitesse aan de […]
  • Kampioensswitch bij Olympia17 april 2019 Kampioensswitch bij Olympia Olympia kan de titel vergeten in de eerste klasse bij het tafeltennissen. Door een 7-3 nederlaag tegen DTS 2 is het kampioenschap uit zicht. In Enschede kon de Goorse equipe haar […]
  • Olympia verovert koppositie18 maart 2019 Olympia verovert koppositie Een goed weekend voor de tafeltennissers van Olympia. Na de 8-2 overwinning op Borne heeft de Goorse equipe de koppositie veroverd. Concurrent Blauw Wit, dat met 6-4 won, heeft nu een […]
  • Olympia wint twee keer met 6-425 februari 2019 Olympia wint twee keer met 6-4 De tafeltennisheren van Olympia hebben een minieme zege behaald op de Entac 4. De Goorse equipe zegevierde met 6-4 over de bezoekers uit Enschede. […]