NK-zilver voor Quinten ten Dam

De 11 jarige Quinten ten Dam heeft gisteren zilver behaald op de Nederlandse Kampioenschappen zwemmen in Eindhoven. Het Goorse talent is onderdeel van de estafetteploeg van ZPC De Hof die tweede werd in de categorie ‘Minioren en later’. Samen met de Markeloërs Ayme Groot, Jacco Nijland, Niek Lammertink en Lars Bruinenberg kwam ten Dam uit op de 4 keer 50 meter schoolslag, de vier keer 50 meter wisselslag en de 4 keer 50 meter vrije slag. Quinten ten Dam bleek in vorm. Hij zwom enkele persoonlijke records en had daarmee een groot aandeel in het bereiken van het podium van de estafetteploeg.

tendamenzozpcdehofQuinten ten Dam

Gerelateerde berichten

  • Weer Overijssels zwemsucces voor Haverkate en ten Dam16 januari 2017 Weer Overijssels zwemsucces voor Haverkate en ten Dam Elisa Haverkate heeft haar vorm ook in het tweede weekend van het Overijssels kampioenschap zwemmen vast weten te houden. De jonge Goorse won in haar categorie goud op de 100 meter vrije […]
  • Elisa Haverkate pakt twee Overijsselse zwemtitels9 januari 2017 Elisa Haverkate pakt twee Overijsselse zwemtitels Het Goorse zwemtalent Elisa Haverkate is dit weekeinde op twee afstanden Overijssels Kampioen geworden in haar leeftijdsklasse. Het 14-jarige toptalent zegevierde tijdens de […]
  • Zilver voor Stolmeijer tijdens NJK zwemmen30 januari 2017 Zilver voor Stolmeijer tijdens NJK zwemmen Mathilde Stolmeijer heeft in het afgelopen weekeinde zilver gehaald met de estafetteploeg van De Dinkel op de 200 meter vrije slag tijdens het Nederlands Jeugdkampioenschap zwemmen in […]
  • Geen Goorse medailles op ONK zwemmen10 november 2014 Geen Goorse medailles op ONK zwemmen Geen eremetaal voor Goor dit weekeinde op het ONK kortebaan in Tilburg. De damesestafetteploeg van ZPC De Hof met de Goorse zwemsters Kimberley Kranenberg en Sietske Veldkamp zwommen de […]
  • Acht medailles voor ‘olympische’ zwemmers De Hof11 juni 2018 Acht medailles voor ‘olympische’ zwemmers De Hof De Goorse zwemmers van ZPC De Hof presteerden dit weekeinde uitstekend tijdens de 'Special Olympics', een groots toernooi met alle takken van sport voor mensen met een verstandelijke […]