Drukke sportweek aan Pluvierstraat

Afgelopen week kon de Goorse jeugd zich weer uitleven bij het ‘zwarte veldje’ aan de Pluvierstraat. Athletes in Action had in samenwerking met Baptistengemeente  “De Ark” een sportweek georganiseerd. De kinderen deden enthousiast mee aan de clinics van ervaren sporters. De geleerde trucjes konden ze daarna gebruiken in de wedstrijden. Woensdag en vrijdag zijn er foto’s gemaakt van het evenement. Een filmpje is hier te vinden.

sportdag

Gerelateerde berichten

  • Inbraak in woning Buitenhagen21 februari 2011 Inbraak in woning Buitenhagen In het afgelopen weekeinde is ingebroken in een woning aan de Goorse Buitenhagen. De bewoners waren net op vakantie gegaan. Wat er is weggenomen is nog niet bekend maar wel dat de dieven […]
  • Bomvol cabaretweekend18 december 2009 Bomvol cabaretweekend De bühne in Goor wordt dit weekend beklommen door Huub Stapel (foto). De bekende acteur komt naar de Reggehof voor zijn show Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus. Stapel zal in zijn […]
  • Netwerkonbijt voor Goorse ondernemers11 juni 2010 Netwerkonbijt voor Goorse ondernemers De Kennis Commissie van de Goorse ondernemersvereniging houdt komende dinsdag haar eerste ‘netwerkontbijt’. Inzet van het ontbijt is om de samenhang tussens de Goorse ondernemers te […]
  • Vijf Gorenaren in Hoftalenten13 december 2011 Vijf Gorenaren in Hoftalenten Mart Hakkert, Ellen Verdriet, David Igriashvici, Petty Rikkert en Leroy Thijssen doen op vrijdag 30 december in De Reggehof een gooi naar Hoftalent 2011. De vijf Gorenaren zijn samen met […]
  • Kritiek op afwatering na forse regenbuien5 juli 2021 Kritiek op afwatering na forse regenbuien Er is vanuit verschillende delen van Goor kritiek gekomen op het functioneren van de afwatering in Goor. Dit na de hevige regenbuien die gisteren voor veel overlast zorgden. Op diverse […]