Blauwe zone Schoolfeestplein van kracht

Een rondgang langs de auto’s op de parkeerplaats van het Schoolfeestplein leert dat nog lang niet iedereen er van doordrongen is dat het vandaag 1 oktober is. De dag dat de blauwe zone op een deel van De Höfte nu toch echt officieel is geworden. Achter veel ruiten keurig een parkeerkaart met daarop de tijd van aankomst, maar ook legio automobilisten die dat nog niet het systeem hebben zitten. Er is vandaag nog niet gecontroleerd op de aanwezigheid van parkeerschijven maar er is al aangekondigd dat dat zeker gaat gebeuren door de daarvoor aangewezen Boa’s. Op de helft van het Schoolfeestplein, aan de kant van de Action, mag er vanaf vandaag niet langer dan twee uur geparkeerd worden en is de parkeerschijf een must. De westkant is wel beschikbaar voor langparkeerders.

Blauwezone1

Gerelateerde berichten

  • Blauwe zone Schoolfeestplein ondanks bezwaren9 juli 2015 Blauwe zone Schoolfeestplein ondanks bezwaren De Oostkant van het Schoolfeestplein (kant Action) wordt over een aantal weken ingericht als een zogenoemde blauwe zone. Op de helft van het plein is het dan, net als op het Weversplein, […]
  • Zware kritiek op blauwe zone Schoolfeestplein16 november 2015 Zware kritiek op blauwe zone Schoolfeestplein Het lijkt erop dat er zeer binnenkort aanpassingen moeten worden gedaan aan de onlangs ingestelde blauwe zone op een gedeelte van het Schoolfeestplein. Drie politieke partijen in de […]
  • Blauwe parkeerzones blijken succesvol21 december 2017 Blauwe parkeerzones blijken succesvol Het instellen van zogenoemde blauwe zones in het centrum van Goor blijkt het gewenste effect te sorteren. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente Hof van Twente. De zones zijn ingesteld […]
  • Blauwe zone Schoolfeestplein 1 oktober van kracht15 september 2015 Blauwe zone Schoolfeestplein 1 oktober van kracht De blauwe zone die op 9 juli al door de gemeente is aangekondigd voor een gedeelte van het Schoolfeesplein, wordt op 1 oktober ingesteld. Op de de oostelijke helft van het […]
  • Blauwe zone vanaf 1 mei op Weversplein23 april 2015 Blauwe zone vanaf 1 mei op Weversplein De eerder op deze site aangekondigde blauwe zone op het Weversplein zal vanaf volgende week vrijdag, 1 mei, worden ingesteld. Tegelijkertijd is het dan ook niet meer mogelijk om via de […]