The pink lady’s van sv Hector

Opvallen doen ze in ieder geval wel. The Pink Lady’s van sv Hector die elke maandag, in navolging van de mannelijke collega’s op zondag, ook een zogenoemde 7 tegen 7-groep hebben opgetuigd. De voetbalsters zijn op zoek naar dames die het ook leuk vinden om op maandagavond, vrijblijvend, te komen voetballen op het kunstgras van sportpark ’t Doesgoor. “Kom eens kijken” zo luidt het devies en om eventuele kandidaten over de streep te trekken wordt er ook bij verteld dat de dames, geheel in Hector-traditie, niet vies zijn van een feestje in de kantine tijdens bijvoorbeeld het nachttoernooi of de traditionele playbackshow aan het begin van elk nieuw jaar. De dames starten elke maandag om 19.30 uur.

Hector7tegen7

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Ook Hector start met damesteam17 februari 2016 Ook Hector start met damesteam Hoewel de acceptatie nog niet altijd even soepel verloopt, heeft het vrouwenvoetbal ook in Goor inmiddels een stevige voet aan de grond. In navolging van GFC en Twenthe begint ook SV […]
  • GFC-dames tweede op Hoftoernooi23 mei 2016 GFC-dames tweede op Hoftoernooi De dames van GFC zijn als tweede ge-eindigd tijdens het eerste Hoftoernooi voor vrouwen. De Goorse voetbaldames moesten in de finale hun meerdere erkennen in het vrouwenteam van Sportclub […]
  • GFC-meiden winnen derby wel en zijn kampioen6 december 2015 GFC-meiden winnen derby wel en zijn kampioen In aanloop naar de derby van zondag tussen GFC en Hector was er zaterdag al een beladen voorproefje op sportpark 't Doesgoor. Het meisjes C1-team van GFC, dat een combinatie vormt het […]
  • Hector-Markelo zondag een uur eerder13 januari 2016 Hector-Markelo zondag een uur eerder De inhaalwedstrijd tussen sv Hector en Sportclub Markelo begint zondagmiddag al om 13.00 uur. Het duel is een uur vervroegd vanwege de traditionele playbackshow bij de groen-witten. Die […]