GFC niet opgewassen tegen Sportclub Enschede

GFC ging in het uitduel tegen titelkandidaat en medekoploper Sportclub Enschede met 4-0 onderuit. Het krachtsverschil tussen beide ploegen kwam vooral in de tweede helft tot uitdrukking want voor rust was er sprake van een gelijkopgaande wedstrijd. Toch moest de ploeg van trainer Romano Lammertink de kleedkamer opzoeken met een 1-0 achterstand. Ook direct na rust deed het GFC het niet onaardig maar tot scoren kwamen de rood-zwarten niet.

Scenschedegfc1 Na een klein kwartier viel de 2e goal voor de Enschedeƫrs en was het pleit beslecht want daarna was het gedaan met de ambities van GFC op het Diekman-terrein en stoomde Sportclub Enschede door met de 3-0 en 4-0 in de 72e en 76e minuut. Ook daarna kreeg de thuisploeg nog een paar grote kansen maar het bleef uiteindelijk bij 4-0. Het is de tweede nederlaag van GFC in deze competitie. Vorige week was Emos in Goor met 0-1 te sterk.