Workshop van Olga voor ouderen

Bewegen met Olga Commandeur. De sportinstructrice, bekend van het dagelijkse programma Nederland in Beweging, komt volgende week dinsdag naar zorginstelling De Stoevelaar. Commandeur komt een training geven waarin ouderen en het zorgpersoneel in beweging gebracht worden. Ook andere belangstellenden uit Goor mogen deelnemen. De training is een initiatief van meerdere ondernemers, dat ontstaan is tijdens de Beursvloer. De workshop begint om 10.30 uur. Voor meer info of opgave ab.stoevelaar@nullcarintreggeland.nl

Olga Commandeur

Gerelateerde berichten

  • Beweegpark Doesgoor geopend23 september 2021 Beweegpark Doesgoor geopend Het nieuwe beweegpark op sportpark 't Doesgoor is gisteren officieel geopend door de bekende tv-gymnaste Olga Commandeur. Het beweegpark is er om ouderen meer te laten bewegen. Ook […]
  • In beweging met Hofstreek TV18 april 2020 In beweging met Hofstreek TV Vanaf komende maandag, 20 april, zendt Hofstreek TV in samenwerking met de Sportschool in Goor het programma: 'De Hof in beweging' uit. In navolging van de populaire Olga Commandeur […]
  • Expositie in De Stoevelaar6 april 2019 Expositie in De Stoevelaar Vanaf woensdag 17 april wordt in De Stoevelaar een expositie gehouden. De inhoud bestaat uit werk van eigen hand. Verschillende creatieve clubs vanuit De Stoevelaar en Wheehof, zullen […]
  • Vogelvrijwilliger gezocht bij De Stoevelaar13 januari 2019 Vogelvrijwilliger gezocht bij De Stoevelaar Voor de volière in de tuin bij Carintreggeland Huis de Stoevelaar zoekt Carint Reggeland een vrijwilliger die wil helpen bij de verzorging van de vogels. Bewoners genieten altijd enorm […]
  • Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar?14 juni 2018 Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar? Voor de zomermarkt in de Stoevelaar van zaterdag 30 juni is het nog mogelijk om kramen in te nemen en vandaar uit te verkopen. De markt is daar dan van 14.30 tot 17.00 uur. Wie hier wil […]