Rianne zoekt haar sleutelbos (Update)

Rianne is haar sleutelbos verloren. Aan de sleutelbos zit haar autosleutel (VW), huissleutel, een chip en een sleutelhanger met een paardenhoofdje. Uw tips zijn welkom op 06-24146186.  

Update:Rianne heeft haar sleutelbos weer terug.

gevonden-verloren-310x180

Gerelateerde berichten

  • Buddha to Buddha armband verloren (Update)10 december 2014 Buddha to Buddha armband verloren (Update) Marlin is wanhopig op zoek naar haar dure Buddha to Buddha armband. Waar ze die is verloren weet ze niet. Uw tips ziet Marlin graag tegemoet, u kunt haar bereiken op telefoonnummer […]
  • Kater Guus vermist in de Kloosterlaan (Update)27 november 2013 Kater Guus vermist in de Kloosterlaan (Update) "Guus kom noar huus" ! Zo luidt de noodkreet van Kirsten sinds haar kater Guus niet meer is thuis gekomen van zijn buurtwandeling. Guus is stevig gebouwd en heeft een grijze vacht. Hij […]
  • Hond gevonden langs het kanaal (update)23 mei 2012 Hond gevonden langs het kanaal (update) Rond kwart voor vijf heeft Raymond Waanders langs het Twentekanaal bij Ambt Delden een hond gevonden. Het gaat om een volwassen Golden Retriever, een gecastreerde reu. De hond had een […]
  • Sleutelbos verloren Diepenheimseweg (Update)16 maart 2016 Sleutelbos verloren Diepenheimseweg (Update) Aan de Diepenheimseweg is gisteren een sleutelbos, met daaraan een zilveren hartje, verloren. De eigenaar ziet uit naar uw tips, hij is te bereiken via 06-12345678. Update: de sleutels […]
  • Fietsen gejat De Lindehof Oude Haaksbergerweg31 augustus 2016 Fietsen gejat De Lindehof Oude Haaksbergerweg Bij appartementencomplex De Lindehof zijn twee fietsen gestolen. De eerste fiets heeft een accu en is van het merk Harbrick in een grijs/zilver kleurige uitvoering. Links op het stuur zit […]