Voetbalgekte bij Primera

Topdrukte bij Primera De Bandijk op deze vrijdagochtend. Daar werd eens te meer bewezen dat Goor een waar FC Twente-bolwerk is. Vanaf 09.00 uur begon de kaartverkoop voor de bekerfinale tegen Heerenveen maar al om 05.30 stonden de eerste Goorse supporters voor de deur om zeker te te zijn van een plaatsje in de Rotterdamse Kuip op zondag 17 mei. Primera De Bandijk is de enige Goorse vestiging die kaarten kan verkopen via het zogenoemde ticketbox. Nadat een internetverkoop afgelopen maandag falikant mislukte deed FC Twente een beroep op dit systeem. Niet alle Gorenaren kochten hun toegangsbewijs in Goor. Diverse fans zijn naar plaatsen ver buiten Twente gereden om zo meer kans te maken. Zo zijn er vanochtend ook Gorenaren gesignaleerd bij Primera in Harderwijk. 

Gerelateerde berichten

  • Bomen aan Mossendamsweg vergiftigd6 september 2018 Bomen aan Mossendamsweg vergiftigd Een zestal monumentale eiken aan de Mossendamsweg is vergiftigd. In de bomen zijn gaten geboord waar door onbekenden een substantie in is gegoten wat uiteindelijk dodelijk zal zijn voor de […]
  • Fijne Kerstdagen !25 december 2020 Fijne Kerstdagen ! Het is anders dan anders en in minimale bezetting. We moeten het er mee doen in de hoop op betere tijden. Toch wenst de redactie van Goorsnieuws.nl alle lezers een hele fijne kerst toe. […]
  • Medaille gevonden in Waterhoenstraat10 juni 2012 Medaille gevonden in Waterhoenstraat In de Waterhoenstraat in Goor is een medaille gevonden van de afgelopen week gehouden wandelvierdaagse. Mist u deze medaille, mail dan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl om in contact met de […]
  • Collector’s item?14 juli 2011 Collector’s item? De heer Fleurbaaij kwam wel tot een heel opvallende ontdekking tussen zijn Schoolfeestmunten. Hij hield wat munten over van het afgelopen School- en Volksfeest en daar zat een merkwaardig […]
  • “Ik zoek mijn baasje”!6 oktober 2011 “Ik zoek mijn baasje”! Afgelopen dinsdag, op dierendag, is er in Goor een rood met witte kater langs de weg gevonden. Een oplettend meisje heeft de Dierenambulance gebeld en zij hebben hem naar het Dier Medisch […]