Hofteam klopt derde divisionist PH

“Een prima generale” zo sprak trainer RenĂ© ten Zende van het Hofteam na de puike 3-1 zege woensdagavond met het Hofteam tegen PH C1 dat uitkomt in de landelijke derde divisie. Bij rust was het 1-1 op sportpark Heeckeren. Het gelegenheidsteam met zes Goorse spelers kwam voor rust terug van een 1-0 achterstand door een fraaie treffer van GFC-er Jurn Nijhuis. In de tweede helft ontwikkelde het Hofteam meer overwicht en scoorde Hectoriaan Arno Katera de 2-1. Diepenheimer Stan Damveld tekende voor de 3-1. Het Hofteam bereidt zich voor op het internationale C-jeugdtoernooi dat op dinsdag 20 oktober plaats heeft op de velden van GFC.

Hofteam3

Gerelateerde berichten

  • Hofteam klaar voor treffen met topteams10 oktober 2016 Hofteam klaar voor treffen met topteams Het Hofteam met spelers tot 14 jaar lijkt er helemaal klaar voor. Volgende week dinsdag is het traditionele treffen met topploegen van betaalde clubs tijdens het Internationale […]
  • Voorbereiding internationaal jeugdtoernooi in volle gang, doorgaan wel onzeker1 september 2020 Voorbereiding internationaal jeugdtoernooi in volle gang, doorgaan wel onzeker Het is vanwege de Coronaregels nog niet helemaal duidelijk of het jaarlijkse internationale GFC C-jeugdtoernooi door kan gaan. Toch is er goede hoop en zijn de voorbereidingen getroffen […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Hofteam tegen Dortmund op internationaal jeugdtoernooi16 oktober 2017 Hofteam tegen Dortmund op internationaal jeugdtoernooi Het Hofteam zit volgende week dinsdag in een poule met Borussia Dortmund, FC Utrecht en Sparta Rotterdam tijdens het internationale jeugdtoernooi voor spelers onder 15 jaar bij GFC. In het […]