Subsidie voor beweging

De gemeente Hof van Twente gaat geld uittrekken voor het project Gemeente Vitaal. Dat is er opgericht om mensen meer in beweging te krijgen. Het project moet bijdragen aan een gezonde leefstijl en vitaliteit. Deelnemers krijgen een stappenteller, kunnen digitaal scores bijhouden als team of individu, en ontvangen een digitale nieuwsbrief met gezondheidstips. Door de subsidie, die in totaal 7500 euro bedraagt, kan de eigen bijdrage voor deelnemers omlaag van 25 naar 5 euro. Er wordt uitgegaan van zo’n 600 deelnemers. Werknemers van de gemeente Hof van Twente gaan ook meedoen met het project in het kader van ‘goed voorbeeld doet goed volgen’.

hardlopen1

Gerelateerde berichten

  • Hofactief nieuwe website met sportaanbod13 maart 2017 Hofactief nieuwe website met sportaanbod De gemeente Hof van Twente heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd waarop het sportaanbod in Goor en omgeving bij elkaar is gezet. Op de site Hofactief.nl hebben de buurtsportcoaches […]
  • Doesgoor wil 270.000 euro voor continuëring wijkvoorziening21 juni 2017 Doesgoor wil 270.000 euro voor continuëring wijkvoorziening Wijkvoorziening Het Doesgoor zegt veel meer subsidie nodig te hebben dan de 50.000 euro die daarvoor nu in de kadernota is opgenomen. De groei van de succesvolle maatschappelijke is zo […]
  • Doesgoor lijkt toch te kunnen fluiten naar extra ton4 januari 2018 Doesgoor lijkt toch te kunnen fluiten naar extra ton Een amendement van VVD, CDA en PvdA dat door de gemeenteraad unaniem werd aangenomen voor een extra subsidie van 100.000 euro voor wijkvoorziening 't Doesgoor, lijkt er toch niet te komen. […]
  • Geef ze brood en spelen…21 april 2017 Geef ze brood en spelen… Het was weer een bijzondere dag voor de kinderen van de Goorse basisscholen. Die vierden vandaag alvast dat Koning Willem Alaxander komende donderdag 50 jaar wordt. Dat deden ze onder meer […]
  • Provinciale subsidie voor ondernemersplatform28 september 2017 Provinciale subsidie voor ondernemersplatform Het Ondernemersplatform Hof van Twente heeft van de Provincie Overijssel een subsidie toegekend gekregen van €19.500 voor uitvoering van de regeling Ondernemend Noaberschap.Het […]