Kinderboekenweek gestart op Goorse scholen

Net als in de rest van Nederland is de kinderboekenweek ook in Goor van start gegaan. Dit jaar wordt jeugdige nieuwsgierigheid gevierd. Het thema is namelijk Raar, maar waar! In de verschillende bibliotheken en boekwinkels in Goor en omgeving wordt een uitvindersfeest gehouden terwijl ook de zes Goorse scholen volop bezig zijn met boeken in deze periode. Op de Albatros was vanmiddag een drukbezochte boekenmarkt (foto) terwijl op De Wiekslag eerder deze week een toneelstuk werd opgevoerd om het thema kracht bij te zetten. Met Jip en Janneke in de hoofdrol werd kleur gegeven aan de kinderboekenweek. Morgenvroeg zal er door burgemeester, wethouders- en raadsleden worden voorgelezen op de verschillende scholen. Dan is het thema duurzaamheid.

Boekenmarkt

Gerelateerde berichten

  • De burgemeester leest voor…10 oktober 2017 De burgemeester leest voor… Gespannen luisterden de kinderen van groep 1 en 2 van De Albatros naar burgemeester Ellen Nauta. Zij las vanochtend voor uit het boek 'Ik zou wel een kindje lusten' in het kader van de […]
  • Drukbezochte Paasfair bij De Albatros21 maart 2018 Drukbezochte Paasfair bij De Albatros Het is waarschijnlijk de eerste Paashaas die zich dit jaar meldde in het Goorse (foto). Ze was er vroeg bij om de Paasfair van basisschool De Albatros bij te wonen. Op het schoolplein aan […]
  • Voor altijd jong…4 oktober 2016 Voor altijd jong… Het is vandaag 4 oktober en dat houdt voor de vele huisdieren weer een extra lekkernij of een aai over de bol in op deze dierendag. Het is voor dit jaar ook de dag waarop op veel plekken […]
  • Pannenkoekendag voor jong en oud…16 maart 2018 Pannenkoekendag voor jong en oud… Het is vandaag nationale Pannenkoekendag en dat is ook in Goor niet onopgemerkt voorbij gegaan. In het kader van 'Oma's pannenkoeken zijn toch altijd het lekkerste..' was er bij […]
  • Speelplek tussen Albatros en Heeckeren geopend17 mei 2018 Speelplek tussen Albatros en Heeckeren geopend De nieuwe speelplek tussen de Albatrosschool en De Wiekslag is vandaag officieel geopend door wethouder van Zwanenburg. Het nieuwe afgeschermde speelterrein met enkele toestellen en een […]