Foyercafé de Reggeroos officieel geopend

Bezoekers waren de afgelopen maand al welkom, maar vanochtend is Foyercafé De Reggeroos dan officieel geopend door de cliënten van Aveleijn. Elke vrijdagochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur staat de koffie, thee en appeltaart klaar, waarbij de afgelopen weken elke vrijdag zo’n dertig bezoekers van de markt binnen zijn komen lopen bij het theater aan het Schoolfeestplein. Op de ochtend van de feestelijke opening is de ontvangsthal van het theater nog net iets voller gevuld en wordt genoten van de zelfgemaakte appeltaart. De Reggeroos is een samenwerking tussen DAC De Roos en De Reggehof, waarbij momenteel vier cliënten van Aveleijn de taken op zich nemen. De bestellingen worden geserveerd op servies wat door de mensen met een verstandelijke beperking zelf is beschilderd en biedt een manier om de cliënten en de inwoners van Goor nader kennis met elkaar te laten maken. Maar bovenal een gezellige ochtend.

reggeroosopening1

Gerelateerde berichten

  • Cliënten DAC De Roos maken bijzondere tuintas23 juli 2021 Cliënten DAC De Roos maken bijzondere tuintas De cliënten van Aveleijn Dagactiviteitencentrum (DAC) de Roos uit Goor hebben een tuintas ontwikkeld die vanaf nu verkrijgbaar is. Het is een volle tas met inhoud zoals kaarten, een […]
  • Foyercafé in de zomer gesloten26 juli 2018 Foyercafé in de zomer gesloten Tijdens de zomervakantie is het foyercafé gesloten van vrijdag 27 juli tot en met 31 augustus 2018. Op vrijdag 7 september 2018 is iedereen weer van harte welkom. Het Foyercafé opent vanaf […]
  • Reggeroos dicht met feestdagen28 maart 2018 Reggeroos dicht met feestdagen Het Foyercafé de Reggeroos, dat elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur plaatsvindt in de foyer van de Reggehof, is vanwege de feestdagen niet open op vrijdag 30 maart, 27 april en 11 […]
  • Goeie Tukkers, Skandal en Piratenweekend…30 september 2022 Goeie Tukkers, Skandal en Piratenweekend… Een bomvolle agenda voor het komend weekeinde als het gaat om activiteiten en evenementen in het Goorse. Allereerst draait vanavond nog een keer de film Elvis bij RH Cinema. Dan begint […]
  • Opening theaterseizoen, Topgun en Koos en Moos16 september 2022 Opening theaterseizoen, Topgun en Koos en Moos De evenementenagenda voor het komende weekeinde laat naast de Open Dag van Home of Talents vandaag ook een darts-toernooi voor koppels zien bij dansschool Reiners. Morgen is de […]