Foyercafé de Reggeroos officieel geopend

Bezoekers waren de afgelopen maand al welkom, maar vanochtend is Foyercafé De Reggeroos dan officieel geopend door de cliënten van Aveleijn. Elke vrijdagochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur staat de koffie, thee en appeltaart klaar, waarbij de afgelopen weken elke vrijdag zo’n dertig bezoekers van de markt binnen zijn komen lopen bij het theater aan het Schoolfeestplein. Op de ochtend van de feestelijke opening is de ontvangsthal van het theater nog net iets voller gevuld en wordt genoten van de zelfgemaakte appeltaart. De Reggeroos is een samenwerking tussen DAC De Roos en De Reggehof, waarbij momenteel vier cliënten van Aveleijn de taken op zich nemen. De bestellingen worden geserveerd op servies wat door de mensen met een verstandelijke beperking zelf is beschilderd en biedt een manier om de cliënten en de inwoners van Goor nader kennis met elkaar te laten maken. Maar bovenal een gezellige ochtend.

reggeroosopening1

Gerelateerde berichten

  • Reggeroos dicht met feestdagen28 maart 2018 Reggeroos dicht met feestdagen Het Foyercafé de Reggeroos, dat elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur plaatsvindt in de foyer van de Reggehof, is vanwege de feestdagen niet open op vrijdag 30 maart, 27 april en 11 […]
  • Foyercafé in de zomer gesloten26 juli 2018 Foyercafé in de zomer gesloten Tijdens de zomervakantie is het foyercafé gesloten van vrijdag 27 juli tot en met 31 augustus 2018. Op vrijdag 7 september 2018 is iedereen weer van harte welkom. Het Foyercafé opent vanaf […]
  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]
  • Noud Boesveld kinderprins CV Sterzo26 februari 2019 Noud Boesveld kinderprins CV Sterzo De 7-jarige Noud Boesveld is de nieuwe kinderprins van CV Sterzo. De jonge hoogheid werd gisteravond geïnstalleerd voorafgaand aan het bezoek dat de Goorse carnavalsvereniging bracht aan […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]