GFC verliest voor de derde keer op rij

GFC leed vandaag de derde nederlaag op rij. De ploeg van coach Romano Lammertink ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen Barbaros. Al na elf minuten keken de rood-zwarten tegen een achterstand aan door een treffer van Gokan Karadavut. Daarna drong GFC aan en verplaatste het spel zich naar de helft van de tegenstander. Op slag van rust moesten de gasten uit Hengelo met een man minder verder na te nadrukkelijk protesteren en leek GFC met vertrouwen de tweede helft in te kunnen.

GFCBarbaros Toch werd het na een foutje van doelman Dennis Vorkink 0-2 na twaalf minuten in de tweede helft Omer Gelegen profiteerde namens Barbaros dat vlak daarna het duel besliste met de tweede treffer van Karadavut: 0-3. Thijs Moorman deed in de 78e minuut nog wel wat terug maar dat bleek achteraf slechts voor de statistieken. Vlak voor tijd moest Joran Krabbenbos nog met rood van het veld na het vasthouden van een doorgebroken speler. Hij mist dus de Hofderby van volgende week tegen Rood Zwart.