GFC verliest voor de derde keer op rij

GFC leed vandaag de derde nederlaag op rij. De ploeg van coach Romano Lammertink ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen Barbaros. Al na elf minuten keken de rood-zwarten tegen een achterstand aan door een treffer van Gokan Karadavut. Daarna drong GFC aan en verplaatste het spel zich naar de helft van de tegenstander. Op slag van rust moesten de gasten uit Hengelo met een man minder verder na te nadrukkelijk protesteren en leek GFC met vertrouwen de tweede helft in te kunnen.

GFCBarbaros Toch werd het na een foutje van doelman Dennis Vorkink 0-2 na twaalf minuten in de tweede helft Omer Gelegen profiteerde namens Barbaros dat vlak daarna het duel besliste met de tweede treffer van Karadavut: 0-3. Thijs Moorman deed in de 78e minuut nog wel wat terug maar dat bleek achteraf slechts voor de statistieken. Vlak voor tijd moest Joran Krabbenbos nog met rood van het veld na het vasthouden van een doorgebroken speler. Hij mist dus de Hofderby van volgende week tegen Rood Zwart.

Gerelateerde berichten

  • Hector voor cruciaal duel tegen BSC Unisson11 maart 2017 Hector voor cruciaal duel tegen BSC Unisson De komende wedstrijd lijkt voor Hector te bepalen of het seizoen kan worden uitgespeeld in de middenmoot van de vierde klasse B of dat er, evenals vorig seizoen, weer volop kan worden […]
  • GFC verliest cruciale Hofderby tegen Rood-Zwart13 maart 2016 GFC verliest cruciale Hofderby tegen Rood-Zwart GFC heeft de belangrijke Hofderby tegen Rood-Zwart verloren met 2-3. Het duel tussen werd prooi voor de bezoekers uit Delden, die in de 35e minuut¬†de leiding namen op sportpark de […]
  • Beladen duel voor Twenthe13 februari 2016 Beladen duel voor Twenthe De bal rolt weer in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal en voor vv Twenthe kon het nog wel eens een heet potje worden. De ploeg van trainer Michel Mensink ontvangt morgen op […]
  • GFC na vroege rode kaart doelman onderuit in Buurse24 januari 2016 GFC na vroege rode kaart doelman onderuit in Buurse GFC is de tweede competitiehelft slecht begonnen met een 3-2 nederlaag in en tegen Buurse. Cruviaal was de rode kaart die doelman Dennis Vorkink kreeg na een kwartier spelen. Hij maakte […]
  • Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs24 september 2022 Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs Dit weekeinde start na een aantal bekerduels, waarin de Goorse clubs alle drie strandden in de poulefase, met de eerste competitieronde. Vanmiddag begint GFC, nu spelend in de zaterdag […]