Twenthe doet uitstekende zaken in Lonneker

Twenthe profileert zich steeds nadrukkelijker als een van de titelkandidaten in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Michel Mensink won vandaag in een waar doelpuntenfestijn met 3-5 van LSV en is nu de nummer twee op de ranglijst met 15 punten uit 6 wedstrijden. In Lonneker kwamen de Goorse Tricolores op 0-1 door een fraaie treffer van Wouter Leusink die raak schoot uit een voorzet van Roy Vrielink. Na een dik half uur kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. 1-1 was ook de ruststand.

LSVTwentheJeffrey Asbroek namens Twenthe tegen LSV

Direct na de thee kopte Mark Nijland Twenthe weer op voorsprong en tien minuten later leek het pleit beslecht toen Jasper groothuis voor de 1-3 tekende. Hij werd even later onreglementair gestuit voordat hij van ver de bal in het lege doel kon schieten. Daardoor moest LSV met tien man verder. Dat bleek niet direct een voordeel voor Twenthe want tien minuten voor tijd werd het 2-3 en toch nog spannend op sportpark ’t Spolmink. De wedstrijd ging daarna alsnog in het slot in Goors voordeel toen Wouter Leusink zijn tweede van de middag binnen schoot na een mooie Twenthe-aanval. Jeffrey Asbroek bediende even later Jasper Groothuis die met zijn tweede goal in dit duel de uitslag een nog fraaier aanzien leek te geven. Het werd uiteindelijk ook nog 3-5 door een late goal van LSV. Volgende week speelt vv Twenthe weer thuis. Dan komt het nog puntloze Buurse op bezoek.