Zondagmiddagcafé voor senioren in de Schoolstraat

De Goorse senioren kunnen zich weer verheugen op het ZondagMiddagCafé. Elke derde zondag van de maand is een ieder voor €3,00 welkom en is er koffie/thee en wat lekkers. Er wordt gekaart, gebiljart, gesjoeld en gezellig gekletst. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig. Komende zondag, 18 oktober, gaan de deuren van de Soos aan de Schoolstraat om 14.00 uur open. Rond 16.30 uur is het afgelopen.

Zondagmiddagcafesenioren

Gerelateerde berichten

  • Komende zondag weer Seniorencafé17 oktober 2018 Komende zondag weer Seniorencafé Komende zondag, 21 oktober, is er weer een ZondagMiddagCafé zoals op elke derde zondag van de maand. Voor 3 euro is er koffie of thee met wat lekkers en kan er gepraat worden met andere […]
  • Komende zondag weer cafémiddag voor senioren16 juni 2016 Komende zondag weer cafémiddag voor senioren Komende zondag, 19 Juni, is er weer het ZondagMiddagCafé voor de Goorse senioren. Dan kan er vanaf 14.00 uur in het Soosgebouw in de Schoolstraat weer gebiljart, gesjoeld of gekaart […]
  • Senioren weer in eigen zondagcafé12 oktober 2016 Senioren weer in eigen zondagcafé Het zogenoemde ZondagMiddagCafé voor senioren is weer aanstaande. Komende zondag, 16 oktober, is het, zoals altijd op de derde zondag van de maand, weer gezelligheid troef in het […]
  • Senioren weer welkom in Zondagmiddagcafé14 januari 2016 Senioren weer welkom in Zondagmiddagcafé Het zogenoemde Zondagmiddagcafé wordt ook in het nieuwe jaar voortgezet in het Soosgebouw aan de Schoolstraat . Elke derde zondagmiddag gaan om 14.00 uur de deuren open voor alle senioren […]
  • ZondagMiddagcafé blijft doorgaan15 januari 2015 ZondagMiddagcafé blijft doorgaan De zogenoemde ZondagMiddagCafé's van de stichting Welzijn Ouderen blijven voortbestaan. Ook in het nieuwe jaar is er voor de Goorse senioren elke derde zondagmiddag van de maand de […]