Olympia fors onderuit

De tafeltennissers van Olympia hebben een fikswe competitienederlaag geleden in de 1e klasse C van het district Oost. Koploper Smash 2000 2 uit Losser was met 9-1 veel te sterk voor de Goorse formatie. Alleen Wilko Busschers wist een enkelpartij te winnen. Johan Trusschel en Tom Broek hadden beiden een off-day en konden niet voor punten zorgen. Ook de dubbelpartijen gingen verloren. Komende donderdag is hekkensluiter De Brug 3 uit Apeldoorn in de sportzaal aan de Kievitstraat de tegenstander en is er de mogelijkheid om de nare smaak van de nederlaag weg te spoelen. Die wedstrijd start om 19.30 uur.

Olympia1kampioen

Gerelateerde berichten

  • Olympia nipt onderuit3 oktober 2016 Olympia nipt onderuit De tafeltennissers van Olympia gingen in Almelo nipt onderuit. Tegen titelkandidaat De Trefhoek 1 werd met 6-4nederlaag verloren. Olympia begon niet goed. Johan Truschel, Tom Broek en […]
  • Olympia boekt belangrijke zege in titelstrijd15 oktober 2018 Olympia boekt belangrijke zege in titelstrijd De tafeltennissers van Olympia boekten een belangrijke 6-4 overwinning op De Trefhoek in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse C. Johan Trusschel, Wilko Busschers en invaller […]
  • Tafeltennissers Olympia bijna kampioen27 maart 2017 Tafeltennissers Olympia bijna kampioen De tafeltennissers van het Goorse Olympia zijn op een haar na kampioen in de tweede klasse. Tegen het Enschedese Entac 4 werd de maximale score behaald en dus met 10-0 gewonnen door het […]
  • Olympia blijft hopen op lijfsbehoud9 november 2015 Olympia blijft hopen op lijfsbehoud De tafeltennissers van Olympia hebben de kansen iets vergroot om het eersteklasse-schap te behouden. De Goorse ploeg won met 7-3 van hekkensluiter Trias uit Twello en staat nu op de vierde […]
  • Olympia blijft in race om titel12 maart 2018 Olympia blijft in race om titel De tafeltennissers van Olympia blijven in de race om het kampioenschap in de eerste klasse D. Tegen Hekkensluiter Hatac werd met maar liefst 9-1 gewonnen. De Haakbergenaren werd alleen een […]