’60 km/u lijdt niet tot minder ongevallen’

Het voornemen om alle provinciale wegen rondom Goor naar een maximum van 60 km/u terug te brengen, lijdt volgens de Goorse bevolking, die mordicus tegen is, niet tot meer veiligheid. Ruim 87% van de GoorsNieuws-bezoekers, die hun stem uitbrachten, denkt niet dat de maatregel minder ongevallen tot gevolg heeft. De nieuwe poll gaat over de vakantie. De bouwvak is begonnen en de redactie is benieuwd of u nog op vakantie gaat deze zomer en waar naar toe? Oh ja,¬†hilarische vakantiefoto’s zoals onderstaande kiek van Truus Lichtenberg kunnen gemaild worden naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

lichtenberg

Gerelateerde berichten

  • Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle1 februari 2020 Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle GFC hoopt zich vandaag te revancheren voor de zure nederlaag van vorige week tegen Blauw Wit toen na een late treffer met 3-2 werd verloren. De ploeg van trainer Romano Lammertink treft […]
  • Het Goorse huiskamergevoel ?27 augustus 2014 Het Goorse huiskamergevoel ? Over smaak valt niet te twisten maar opmerkelijk is het wel. De nieuwe lantaarnpalen op het Kerkplein hebben een totaal ander aanzien dan de overige vernieuwde lantaarns in het Goorse […]
  • Burgo Druk maakt doorstart28 februari 2012 Burgo Druk maakt doorstart Het vorige week failliet verklaarde Burgo Druk maakt een doorstart. De drukkerij uit Goor is overgenomen door Hassink Drukkers BV uit Haaksbergen. Hassink Drukkers-Burgo Druk B.V. zal […]
  • Tuinstoelen gestolen16 augustus 2011 Tuinstoelen gestolen In de Goorse van Enscestraat zijn diverse¬†kunststoffen tuinstoelen gestolen. De diefstal moet in de nacht van zondag op maadag zijn gedaan. De eigenaar deed gisteren aangifte bij de politie.
  • De laatste fraaie herfstfoto’s30 oktober 2012 De laatste fraaie herfstfoto’s Er werd flink gehoor gegeven aan de oproep om herfstfoto's in te sturen naar de redactie van Goorsnieuws.nl. In dit overzicht de laatste kiekjes uit de reeks herfstfoto's. Van Ben […]