Hector-verdediger Menno de Leeuw vrijgesproken

Hector kan komende zondag weer beschikken over verdediger Menno de Leeuw. De sterkhouder in de ploeg van trainer Mark Dijkstra werd in het thuisduel tegen Rood Zwart met rood weggestuurd vanwege natrappen maar dat is door de tuchtcommissie van de KNVB niet bewezen geacht waardoor hij is vrijgesproken van de in eerste instantie opgelegde 7 wedstrijden uitsluiting. De Leeuw kreeg rood nadat de grensrechter van de Deldense club de scheidsrechter, die niets heeft waargenomen, erop attent maakte dat hij een trappende beweging zou hebben gemaakt. Hector ging direct in beroep. “Het kan niet zo zijn dat iemand van de tegenstander kan bepalen of iemand moet worden weggestuurd. Dan is het hek van de dam, beloof ik je. Ik zei nog tegen de scheidsrechter: Nou, zoek er maar één uit.” zegt Dijkstra die dus in het gelijk is gesteld door de voetbalbond. De KNVB heeft daarnaast Eilermark A1 uit de competitie genomen. Deze ploeg werd verantwoordelijk gehouden voor het ontsporen van de wedstrijd tegen Hector A1 op 19 september op sportpark ’t Doesgoor.

GFCHectorheuvelinkMenno de Leeuw op archiefbeeld in actie tegen GFC

Gerelateerde berichten

  • Forse strafvermindering Hector-aanvoerder Minkjan29 september 2015 Forse strafvermindering Hector-aanvoerder Minkjan Hector-aanvoerder Joost Minkjan krijgt geen zeven maar slechts drie duels schorsing naar aanleiding van zijn rode kaart in de eerste competitiewedstrijd tegen Barbaros (1-1). De […]
  • Hector onderuit tegen Rood Zwart20 mei 2018 Hector onderuit tegen Rood Zwart Hector heeft vanmiddag de voorlaatste competitiewedstrijd met 3-0 verloren van Rood Zwart. In een gezapig duel was het voor rust al beslist. Na een kwartier schoot Thomas de Graaf de 1-0 […]
  • Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-120 mei 2018 Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-1 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal: 3B 14.00: Eerbeekse Boys - vv Twenthe   0-2 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Jeffrey […]
  • Hector wint weer na Wolters-show tegen Rood Zwart29 april 2018 Hector wint weer na Wolters-show tegen Rood Zwart Hij is zeker niet bezig aan zijn meest gelukkige seizoen dat ook gekenmerkt is door blessures, maar vandaag toonde Hector-spits Marinus Wolters zijn klasse in de wedstrijd tegen Rood […]
  • Hector in hofderby, GFC treft TVO28 april 2018 Hector in hofderby, GFC treft TVO Het einde van de competitie nadert voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B en er is voor alle drie nog wat te verdienen. Twenthe heeft een vrij weekend en speelt volgende week […]