Zonnepanelen gemeentehuis in werking gezet

De zonnepanelen die in de afgelopen weken op het gemeentehuis van Hof van Twente zijn geplaatst, zijn vandaag in werking gezet. Er zijn in totaal 346 panelen geplaatst in de afgelopen twee weken, die een grote hoeveelheid zonne-energie opwekken voor de stroomvoorziening in het gebouw naast het Goorse Schoolfeestplein. Installatiebedrijf van Otten uit Delden heeft de panelen geplaatst nadat wethouder Meulenkamp symbolisch het eerste exemplaar op het dak legde op 28 september (foto). De gemeente Hof van Twente heeft zich ten doel gesteld om in het jaar 2035 geheel energie-neutraal te zijn. Vorige week werd het nieuwe gemeentelijke energieloket al in gebruik genomen.

Zonnepanelenmeulenkamp

Gerelateerde berichten

  • Suncatch plaatst zonnepanelen op De Reggehof20 juli 2016 Suncatch plaatst zonnepanelen op De Reggehof Het Goorse bedrijf Suncatch gaat zonnepanelen plaatsen op het dak van De Reggehof. Het bedrijf van eigenaar Erik Hoffland kwam door loting uit de koker. Die loting werd verricht door […]
  • Eerste zonnepanelen geplaatst op gemeentehuis28 september 2015 Eerste zonnepanelen geplaatst op gemeentehuis Er worden deze week 346 zonnepanelen geplaatst op het dak van het Goorse gemeentehuis. Vanmiddag is symbolisch het eerste exemplaar geplaatst door wethouder Wim Meulenkamp. De panelen […]
  • Wethouder moet opnieuw in gesprek met omwonenden over zonnepark25 januari 2017 Wethouder moet opnieuw in gesprek met omwonenden over zonnepark Wethouder Meulenkamp moet opnieuw in gesprek met bewoners van de Goorse wijk Heeckeren om te kijken of het plan voor het te realiseren zonnepark Waterlanden alsnog kan worden aangepast. […]
  • Zonnepanelen voor ‘duurzaam’ GTC27 mei 2015 Zonnepanelen voor ‘duurzaam’ GTC De Goorse Tennisclub heeft 71 zonnepanen laten plaatsen op het eigen clubgebouw aan de Diepenheimseweg. De GTC wil daarmee het gebruik van duurzame energie een flinke boost geven. "Met het […]
  • Lokale webshop voor kerstpakket ambtenaren20 november 2014 Lokale webshop voor kerstpakket ambtenaren Het kerstpakket van de medewerkers van de gemeente Hof van Twente is er dit jaar één uit eigen gemeente en naar eigen keuze. Wethouder Wim Meulenkamp heeft het idee gelanceerd voor een […]