Hector heeft sterkhouders terug

Hector kan morgen in de thuiswedstrijd tegen Sportclub Neede weer beschikken over de sterkhouders Menno de Leeuw, Joost Minkjan en Cristian Haverslag. Laatstgenoemde is terug na een hamstringblessure en zal op de bank beginnen. De Leeuw en Minkjan zijn terug van een schorsing. De ploeg van trainer Mark Dijkstra, die het nog wel moet doen zonder de geblesseerden Tom van Middendorp en Ivan van Dam, snakt naar een resultaat. Na de zege op Twenthe, nu een maand geleden, werden alleen maar nederlagen geleden. GFC moet in het in de Hofderby tegen Rood Zwart doen zonder Joran Krabbenbos die vorige week rood kreeg in de met 1-3 verloren wedstrijd tegen Barbaros. Ook doelman Dennis Vorkink ontbreekt. Hij is geblesseerd. Twenthe, de ploeg in vorm, speelt thuis tegen het laaggeklasseerde Buurse. De ploeg van trainer Michel Mensink, die alleen in Glenn Begieneman een twijfelgeval kent, doet een gooi naar de koppositie in de hoop dat koploper Sportclub Enschede punten morst tegen Sportclub Markelo.

logosgoorseclubs1

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC kan genadeklap uit delen9 april 2016 GFC kan genadeklap uit delen GFC kan morgen in het uitduel met 't Centrum aan alle onzekerheid een einde maken door met een driepunter terug te keren. De formatie van trainer Romano Lammertink is de nummer 10 van de […]
  • Opvallend: Goorse clubs winnen zonder sterkhouders4 april 2016 Opvallend: Goorse clubs winnen zonder sterkhouders Een oplettende lezer attendeerde de redactie op een bijzonder feitje uit het afgelopen voetbalweekeinde. Daarin wonnen alle drie Goorse clubs en deden uitstekende zaken op de ranglijst. […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]
  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]