Fietsvierdaagse met bijna 600 deelnemers van start

De Hof van Twente Herfst fiets4daagse is vanochtend van start gegaan met bijna 600 deelnemers. En dat is een meevaller voor de organisatie die op minder had gerekend vanwege de weersomstandigheden die eerst niet heel gunstig waren. Daardoor viel de opmaat naar deze vierdaagse, gisteren tijdens Jazz by Bike, wel in het water. Daar waren slechts een handjevol deelnemers die de buien trotseerden om op verschillende locaties naar muziek te luisteren. “Toch zijn ze voor de komende dagen weer uit alle windstreken naar Goor gekomen” zegt organisator John Kuipers vanuit De Reggehof die als permanence dienst doet deze dagen. “De campings in de omgeving zitten vol dus we kunnen alleen maar tevreden zijn.” Tijdens de Herfst Fietsvierdaagse kunnen de deelnemers ritten van 35, 50 en 70 kilometer afleggen over verschillende routes. Vandaag werd koers gezet richting Delden waar de route onder meer langs kasteel Twickel voerde.

Fietsvierdaagse2

Gerelateerde berichten

  • Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon30 mei 2016 Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon Jochem Mensink heeft gisteren de Hof van Twente Triathlon op zijn naam gebracht in de categorie voor jongens van 8 en 9 jaar. De jonge Gorenaar volbracht de verkorte afstanden zwemmen, […]
  • Als twee druppels water…11 februari 2016 Als twee druppels water… Een mooie ontmoeting onlangs in het Barneveldse Schaffelaartheater. Daar was astronaut André Kuipers te gast voor een lezing. Eén van de bezoekers was zijn look a like: Oud-Gorenaar Zwiery […]
  • Fietsvierdaagse viert zilveren jubileum met ’25-actie’20 september 2018 Fietsvierdaagse viert zilveren jubileum met ’25-actie’ Over iets meer dan een maand gaat de 25e Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse van start. De vierdaagse met start en finish bij de Goorse Reggehof is één van de drukste fietsvierdaagses […]
  • Fietsers overspoelen Goor voor Vierdaagse13 oktober 2014 Fietsers overspoelen Goor voor Vierdaagse Behendig draait hij zijn bescheiden camper de parkeerplaats achter de OAD-garage op. De Belg Jan Geerts (foto) doet voor de tweede keer mee aan de Hof van Twente Fiets4daagse. "Ik ga zo […]
  • Uniek route-systeem tijdens Fietsvierdaagse9 oktober 2017 Uniek route-systeem tijdens Fietsvierdaagse Het is de laatste Fietsvierdaagse van het jaar met traditioneel veel deelname. De 24e Hof van Twente Herfst-Fietsvierdaagse wordt gehouden van maandag 23- tot en met donderdag 26 oktober […]